Δεν τόλμησε ο Αρναουτάκης | Photos

δεν-τόλμησε-ο-αρναουτάκης-photos-840473

Παρά το… τρέξιμο και το φόρτο των υποχρεώσεων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, έδωσαν κανονικά το παρών στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού «Run Greece-Ηράκλειο 2019», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ωστόσο όσοι περίμεναν, να δούνε τους δύο υποψηφίους αντιπάλους των προσεχών εκλογών, σε μια… πρόβα τζενεράλε της κούρσας για την ηγεσία της Περιφέρειας, πέραν του πολιτικού στίβου, σε αθλητικό, ατύχησαν.Ο Σταύρος Αρναουτάκης, αντίθετα με τον Αλεξανδρο Μαρκογιαννάκη, που άφησε στην άκρη τα πολιτικά ρούχα και «ίδρωσε» το μπλουζάκι του, προτίμησε να μείνει… ατσαλάκωτος.

Ποιος ξέρει… Ίσως, ως πιο έμπειρος, να φυλάει όλες του τις δυνάμεις και την ενέργεια για τις κρίσιμες εκλογές της Περιφέρειας.

Ποζάροντας πάντως με το αναμνηστικό μετάλλιο στη στήθος ο κ. Μαρκογιαννάκης, σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για μια ακόμη επιτυχημένη γιορτή, που διοργανώνωσαν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης. «Το Ηράκλειο υποδέχεται με χαρά για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το “Run Greece”, μια αθλητική διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός!  Κι αυτό φαίνεται από το ρεκόρ συμμετοχών που είχαμε και φέτος. Το Run Greece απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, προτρέποντάς τους να υιοθετήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση αλλά και την συμμετοχή. Το “Run Greece” στοχεύει να αναδείξει εκτός από την σωματική ευρωστία και την ψυχική ευεξία που πηγάζουν μέσα από την ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό, πρωτίστως τις αρχές του ‘ευ αγωνίζεσθαι και τον σεβασμό στους συναθλητές – συμμετέχοντες. Είναι ακόμη μια ευκαιρία για ψυχαγωγία για όλους, μικρούς και μεγάλους, σε ένα ιδανικό περιβάλλον, όπως αυτό του νησιού της Κρήτης, του νησιού με την μακραίωνη ιστορία του, τις φυσικές ομορφιές και τις υπέροχες διαδρομές του.

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και τους καλούμε να πράττουν τα δέοντα προκειμένου να αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές του νησιού με γνώμονα τη βελτίωση των υπηρεσιών αθλητισμού προς όφελος των πολιτών, των σχολείων και των συλλόγων» τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook