Δεν θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι Χανίων, αντιδήμαρχοι θέλουν να γίνουν…

δεν-θέλουν-να-γίνουν-δήμαρχοι-χανίων-α-727858

Η πρώτη δημοσίευση του συγκεκριμένου «ζαρπακίου» έγινε στις 19 Αυγούστου. Να το ξαναθυμηθούμε, έχει ενδιαφέρον…

«Καμία δεκαπενταριά συνδυασμοί «κατεβαίνουν» μέχρι στιγμής για τον Δήμο Χανίων – με μια πρόχειρη καταμέτρηση- και οι Χανιώτες υποδέχονται με χαμόγελο τις ανακοινώσεις και τις φήμες των υποψηφίων…

Χαμόγελο αισιοδοξίας, συμπάθειας, συμπόνιας, ενίοτε και… καχυποψίας.

Γιατί οι Χανιώτες ξέρουν και το «who is who» των, κατά δήλωσή τους, υποψηφίων αλλά και το πολιτικό μέγεθος του καθενός.

Εξάλλου, ο «Κλεισθένης» με την απλή αναλογική στην κατανομή των εδρών μέσα στο συμβούλιο, «ανοίγει την όρεξη» σε πολλούς και διάφορους που θεωρούν ότι μπορούν με ένα π.χ 6% να μετατραπούν σε «βαρόμετρα» για το ποιος θα εκλεγεί στον δεύτερο γύρο, ανταλλάσσοντας στήριξη με μια αντιδημαρχία.

Βέβαια το 6% τι να σου κάνει, όταν του άλλου θα του λείπουν 15 έδρες για να έχει πλειοψηφία αλλά αυτό δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

Γι’ αυτό σας λέω πως έχουμε να δούμε πολλά…

Και «λαγούς» που θα εξαφανιστούν στην πορεία για να εμφανιστούν στο πλευρό του ενός ή του άλλου και μικρούς που θα ψάχνουν παρέμβαση και μικρομέγαλους που θα ψάχνουν τρόπο να μπουν σε «συγκυβέρνηση» και «μπαχαλάκηδες» που θα κάνουν φασαρία μόνο για να πουλήσουν πιο ακριβά «το τομάρι τους» κι άλλους πολλούς – πολλούς, υποψηφίους δημάρχους και κυρίως «αντιδημάρχους»!

Μια φιλική συμβουλή μόνο προς όλους αυτούς -για την ώρα-: Πριν εμφανιστούν δημόσια να σκεφτούν καλά τι έχουν να πουν και κυρίως τι έχουν να προσφέρουν, γιατί οι Χανιώτες πλέον είναι υποψιασμένοι.

ΖΑΡΠ…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook