Δεν θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γρηγόρης Αρχοντάκης και η παράταξή του

Την απόφαση να μην συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, έλαβε η παράταξη του κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας»

Όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Χανίων, η εν λόγο απόφαση ελήφθη γιατί όπως χαρακτηριστικά τονίζουν τα μέλη της παράταξης, «δεν βλέπουμε κανένα λόγο για τον οποίο ένα Δημοτικό Συμβούλιο με 25 θέματα να γίνεται δια περιφοράς, στερώντας από τους Δημοτικούς Συμβούλους την δυνατότητα  τοποθέτησης  αλλά και ενημέρωσής τους για τα επιμέρους θέματα.»

Η επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

κ. Δαμιανάκη Ευτύχη

κ. Πρόεδρε,

Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή για να σας ενημερώσω σχετικά με την απόφαση που έλαβε η παράταξη μας αναφορικά με τη μη συμμετοχή της στο αυριανό -δια περιφοράς- Δημοτικό Συμβούλιο.

κ. Πρόεδρε,

Δεν βλέπουμε κανένα λόγο για τον οποίο ένα Δημοτικό Συμβούλιο με 25 θέματα να γίνεται δια περιφοράς, στερώντας από τους Δημοτικούς Συμβούλους την δυνατότητα  τοποθέτησης  αλλά και ενημέρωσής τους για τα επιμέρους θέματα. Με την απόφασή σας αυτή στερείτε τον διάλογο από το κορυφαίο δημοκρατικό όργανο του Δήμου μας.

κ. Πρόεδρε,

Γνωρίζετε πως όλα τα μέλη της παράταξής μας δεν έχουμε καμία αντίρρηση για τη συμμετοχή μας σε Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη, σε Συμβούλια όμως που οι αποφάσεις παίρνονται με διαδικασία multichoice, αρνούμαστε να συμμετέχουμε.

Με εκτίμηση,

Γρηγόρης Αρχοντάκης, Επικεφαλής της Παράταξης, Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας»

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ