Δεν θα έρθει στην Κρήτη το Άγιο Φως – Θα μείνει στην Αθήνα

δεν-θα-έρθει-στην-κρήτη-το-άγιο-φως-θα-1028281

Ούτε στην Κρήτη, ούτε… πουθενά δεν θα ταξιδέψει το Άγιο Φως, αφού θα μεταφερθεί μόνο στην Αθήνα, ενώ δεν θα διαμοιραστεί σε πιστούς.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, δεν θα μεταβεί ο ίδιος στο Ισραλή, αντίθετα θα αναμένει την πτήση στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η διαδικασία της υποδοχής θα περιλαμβάνει μια μικρή εκδήλωση, όπως ταιριάζει στην εποχή», με ένα ολιγομελές τιμητικό άγημα και μια μικρή μπάντα.

Η διαδικασία άφιξης του Αγίου Φωτός θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ωστόσο, δεν θα υπάρξει διαμοιρασμός του ανά τη χώρα.

Μιλώντας σήμερα στο Mega, ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά τη στάση της κυβέρνησης, η οποία φοβάται το συνωστισμό των πιστών, αφού είναι κρίμα να χαθεί η προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε ειδικές πτήσεις της Aegean και της Sky Express σε συγκεκριμένους προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κρήτη, Ρόδος κλπ.), φαίνεται, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, σε μια προσπάθεια να εορτασθεί με όσο πιο λιτό τρόπο γίνεται η Ανάσταση.

Άλλωστε, το Άγιο Φως φέτος δεν θα δοθεί στους πιστούς, συνεπώς, για πρακτικούς λόγους, μικρό είναι το νόημα της μεταφοράς του σε άπασα την επικράτεια.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Δεν θα έρθει στην Κρήτη το Άγιο Φως – Θα μείνει στην Αθήνα

  1. Ευτυχώς που δεν ψήφισα τον Κυριάκο τελικά. Υπέρ των Μουσουλμάνων και αυτός, τα τζαμιά ανοιχτά και οι εκκλησίες κλειστές, να μην έρθει το Άγιο Φως και όλα κλειστά. Τελικά αυτοι που τον κατηγορούν εχουν δίκιο.

    1. Γατακι!!!!!Δεν εχεις καταλαβει το πανουργο του σχεδιο ακομα μπρε;;;;;Θα κολλησουν οι Μουσουλμανοι και θα τσοι ξεκαμουμε χωρις να ανοιξει ρουθουνι,φαντασου αυτοι προσερχονται στο τζαμι για προσευχη 3 φορες την ημερα!!!!Επιτυχια εξόντωσης εξασφαλισμενη!!!

      Ωπα μου ηρθε φλασιά!!!(Ρε συ δεν ξερω και πολλα ανοιχτα τζαμια ,δηλδαη δεν ξερω καν αν εκτος απο την Θρακη υπαρχουν κι αλλου καπου τζαμια να πανε να προσευχηθουνε οι αθρωποι…Ξερεις εσυ στην Κρητη κανενα;;;;)

      1. Έχει στα Χανιά, έχει και σε άλλες περιοχές στην Μακεδονία…….. είπες κάτι για τη Μακεδονία!?? γιατί δεν άκουσα……… Ίσως σου φέρουν Μουσουλμάνους μόστρα σε λίγο καιρό και στην Κρήτη, φέρε ξεροτήγανα.

  2. «……σε μια προσπάθεια να εορτασθεί με όσο πιο λιτό τρόπο γίνεται η Ανάσταση.»
    Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ΜΗΝ ΕΟΡΤΑΣΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ η Ανάσταση….. Αυτός είναι ο στόχος…..

  3. Τι λες βρε συ; Σε κάθε πόλη υπάρχουν τζαμιά. Δεν είναι σαν τα παλιά όπως της Σπλάντζια. Και νόμιμα και παράνομα υπάρχουν. Ορίστε και τα αποτελέσματα για τα Χανιά στο google search…
    https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk01r02Ryw8BTGNxU6HM0Ho2ZUSe0EA:1587019272916&q=%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%99+%CE%A7%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91&sxsrf=ALeKk01r02Ryw8BTGNxU6HM0Ho2ZUSe0EA:1587019272916&sa=X&ved=0ahUKEwj04I3Aq-zoAhWPDOwKHWJNB5IQuzEICQ&biw=872&bih=927&dpr=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook