Χανιά | Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Σαρρής – Μπροστά σε αποφάσεις η «Πρωτοβουλία Πολιτών»

χανιά-δεν-θα-είναι-υποψήφιος-δήμαρχος-1618071

Ως απλό μέλος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και όχι ως υποψήφιος δήμαρχος θα συμμετέχει ο Γιάννης Σαρρής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος».

Ο κ. Σαρρής μιλώντας στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της παράταξης που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου Χανίων, σημείωσε ότι οι αποφάσεις για την πορεία της παράταξης θα ληφθούν το επόμενο διάστημα, μέσα από τα συλλογικά όργανα.

«Η δημοτική μας παράταξη όλα αυτά τα χρόνια, από το 2014 και μετά, που βρίσκεται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, παραμένει ενεργή, ζωντανή και συμμετέχει σε όλες τις διεργασίες που αφορούν τις λειτουργίες του δημοτικού συμβουλίου. Οι διαδικασίες, οι οποίες προϋποθέτουν τη συμμετοχή, τη δημοκρατία και την ενεργοποίηση των μελών μας, είναι πάντα ανοιχτές. Εμείς αποφασίζουμε για όλα τα ζητήματα, μέσα από τον διάλογο και την σύνδεση των απόψεων» είπε ο επικεφαλής.

«Ό,τι και να γίνει, όποια απόφαση και να πάρουμε, θα είναι ενταγμένη μέσα στη λογική της συλλογικής προσπάθειας. Δεν θα γίνουν μεμονωμένες κινήσεις. Θα συναποφασίσουμε το πώς θα κινηθούμε, πώς θα κατέβουμε, ποια πορεία θα ακολουθήσουμε, μέχρι να έρθουν οι εκλογές.

Όπως ξέρετε, ενδιάμεσα παρεμβάλλονται κι οι εθνικές εκλογές, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η νέα συνθήκη που θα προκύψει. Είναι πολύ νωρίς να πούμε από τώρα, τί ακριβώς θα γίνει, όμως είναι καιρός «να κυλήσει το νερό στ’ αυλάκι», να κάνουμε μια εκτίμηση της παρουσίας μας όλα αυτά τα χρόνια, να διορθώσουμε πράγματα και κυρίως να ενταχθούμε μέσα στην προσπάθεια «νέοι άνθρωποι», γιατί χωρίς νέους ανθρώπους, δεν υπάρχει μέλλον».

Αναφορικά, στην δική του συμμετοχή μέσα στην παράταξη, τόνισε πως θα συμμετάσχει ως μέλος, καθώς όπως είπε ο ίδιος, ούτε έχει το δικαίωμα, αλλά ούτε και θεωρεί σωστό, να κατέβει τρίτη θητεία, ως υποψήφιος δήμαρχος. «Με όλη αυτή τη γνώση, την εμπειρία κι όλο αυτό που μεσολάβησε όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν ένας μεγάλος «πλούτος», είναι προφανές ότι θα είμαι μέσα στην παράταξη και θα στηρίξω ό,τι αποφασίσουμε από εδώ και πέρα» κατέληξε ο κ. Σαρρής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook