Δεν ταιριάζετε σεξουαλικά; Γιατί δεν πρέπει να βιαστείς να χωρίσεις

δεν-ταιριάζετε-σεξουαλικά-γιατί-δεν-π-1444530

Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείψεις τόσο εύκολα

Σου έχει τύχει ποτέ να ερωτευτείς τα πάντα σε έναν άντρα, να νιώσεις ότι επιτέλους επικοινωνείς, περνάς καλά, γελάτε μαζί αλλά λείπει το καλό σεξ; Ε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

Αν οι πρώτες φορές είναι σκέτη αποτυχία ή απλά μέτριες, δεν σημαίνει ότι παραδίδουμε τα όπλα και λέμε αντίο. Εκτός κι αν έχουμε κι άλλους λόγους για να το κάνουμε. Καταρχάς, είναι φυσιολογικό να απογοητεύεσαι και να πέφτεις ψυχολογικά που το σεξ της αρχής δεν είναι όπως το είχες ονειρευτεί.

Πώς είναι η σεξουαλική συμβατότητα

Με απλά λόγια, αν νιώθετε και οι δύο αμοιβαία σωματική έλξη και τυχαίνει να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα στο σεξ, είστε και συμβατοί. Επίσης είστε και πολύ τυχεροί γιατί δεν χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι καταδικάζονται. Πάντα υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι που σαμποτάρουν το καλό σεξ. Εμείς οι ίδιοι, για παράδειγμα.

Πώς βελτιώνεται το σεξ

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Με ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Μπορεί να έχετε διαφορετική εικόνα για το τι συνιστά καλό σεξ, αλλά μπορεί και να λειτουργήσουν συμπληρωματικά. Μπορεί να υπάρχει το άγχος και η αμηχανία των πρώτων φορών, τότε που ακόμα ανακαλύπτεις τον άλλο και το σώμα του. Μπορεί να είναι κάποιος από τους δύο σε κακή φάση και να μην έχει libido στα ύψη.

Αν μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι ανοιχτό σε νέα πράγματα και ακούει τις ανάγκες του συντρόφου του, γιατί να μην βελτιωθεί το σεξ; Βρίσκουμε κοινά σημεία, και ίσως ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν και άλλοι, πολύ βαθύτεροι λόγοι που μάς οδηγούν σε μέτριο σεξ με κάποιον που τελικά μάς αρέσει πάρα πολύ.

Να χωρίσεις ή να μην χωρίσεις;

Αυτή είναι μία απάντηση που μόνο εσύ θα δώσεις στον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι το μέτριο ή κακό σεξ είναι το μόνο πρόβλημα, αξίζει τον κόπο να επικοινωνήσεις και να δεις τι μπορεί να αλλάξει. Αν αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα για εσένα, καιρός να πάμε παρακάτω.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook