Δεν τα κατάφερε στο Παλαιό Φάληρο ο ΝΟΧ

δεν-τα-κατάφερε-στο-παλαιό-φάληρο-ο-νοχ-994711

Παρότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ, ο ΝΟΧ δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 17-11 για την 16η αγωνιστική της Α1.

Οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα βρέθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα να σκοράρουν πρώτοι, σημειώνοντας δύο γκολ (0-2) σε βάρος του Παλαιού Φαλήρου, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, γυρίζοντας το σκορ σε 6-2. Η συνέχεια βρήκε το Παλ. Φάληρο να ολοκληρώνει το ημίχρονο με 8-4 ενώ η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων παρέμεινε και μετά το τέλος της τρίτης περιόδου (13-9). Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, τα Χανιά προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά το Παλαιό Φάληρο «κράτησε», με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος δε χάνει το κουράγιο του, γνωρίζοντας πως η αποστολή του στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου δεν θα ήταν εύκολη, ενώ χρειάζεται να κοιτάξει μπροστά, αφού την Κυριακή το πρωί (11:30) ακολουθεί το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική.

Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Αντώνης Χαριτάκης, σημειώνοντας έξι γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ για το Παλ. Φάληρο αναδείχτηκε ο Κοπελιάδης με τέσσερα τέρματα.

Τα 8λεπτα: 4-2, 4-2, 5-5, 4-2

Παλαιό Φάληρο (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 3, Αλαφραγκής 3, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 4, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα 2, Γαβαλάς, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπανίσεβιτς, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 6, Μπαριωτάκης 1, Αποστολάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης 1, Παπαδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook