Δεν τα κατάφερε η «Γιαννούλα» του Ψηλορείτη

δεν-τα-κατάφερε-η-γιαννούλα-του-ψηλο-974332

Η ιστορία της είχε ευαισθητοποιήσει πολλούς φιλόζωους, που έβλεπαν την υπερπροσπάθεια της ίδιας και αυτών που τη μεγάλωσαν.

Ο λόγος για τη «Γιαννούλα, το ανάπηρο αρνάκι από τον Ψηλορείτη, που έσωσε ένα ζευγάρι από το Ηράκλειο και πέρυσι το Νοέμβριο μεταφέρθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες σε φάρμα της Ολλανδίας, για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Ωστόσο, λόγω μιας λοίμωξης, παρά τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας της φάρμας που φροντίζει κακοποιημένα ζώα και του κτηνιάτρου, η «Γιαννούλα» έσβησε ήρεμα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυμνάστρια Νίκη Μανολάκη, η οποία είχε υιοθετήσει το αρνάκι με τον σημερινό σύζυγό της πλέον Ανδρέα Γεωργόπουλο, πληροφορήθηκε με μεγάλη λύπη ότι η Γιαννούλα, που πάλεψε τόσο πολύ για να ζήσει, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Η ίδια είπε πριν λίγες ημέρες:

«Ήταν άρρωστη περίπου 20 μέρες. Κάποια λοίμωξη που προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια, δεν βοηθούσε και η κατάστασή της. Κατέπεσε τις τελευταίες μέρες. Δεν μπορούσε ούτε με το καροτσάκι να περπατήσει. Η Μαρία, η ιδιοκτήτρια της φάρμας, έκανε τα πάντα για να την κρατήσει στη ζωή. Πήγαινε κτηνίατρος κάθε μέρα. Αλλά χθες έσβησε ήρεμα στο κρεβατάκι της».

Το αρνάκι μπόρεσε να μετακινηθεί στην ολλανδική φάρμα, όπου μπορούσε να κινείται άνετα στη φύση με το αναπηρικό καροτσάκι της. Πριν μετακινηθεί στην Ολλανδία, τη φρόντιζε το ζευγάρι μέσα στο διαμέρισμά του, στον Πόρο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook