Δεν σου αρέσει ο τρόπος που φιλάει; 7 βήματα για να τον αλλάξεις

Σου αρέσουν όλα επάνω του αλλά όταν φτάνει η ώρα του φιλιού σε αγχώνει γιατί δεν είναι όπως το είχες φανταστεί. Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχη που έπεσες στη λάθος περίπτωση εξάντλεισαι τα περιθώρια του να έχεις κάνει λάθος εκτίμηση ή λάθος εκκίνηση. Κάποια πράγματα φτιάχνουν με τον καιρό κι εμείς σου έχουμε 7 τρόπους για να σε βοηθήσουν.

1. Μια καλή αρχή είναι πάντα η συζήτηση. Μπορεί να χρειάζεται την υπενθύμιση ότι το φιλί για σένα είναι σημαντικό. Εξήγησέ του πόσο σου αρέσει και πόσο αυτό σε διεγείρει ερωτικά. Υπάρχει και η περίπτωση να μην το έχει συνειδητοποιήσει και να μην τα δίνει όλα σε αυτό μιας και για κάποιους ανθρώπους αποτελεί απλά μια εισαγωγική για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

2. Οδήγησε τα χέρια του. Τα πιο ωραία φιλία δεν περιλαμβάνουν μόνο το άγγιγμα των χειλιών αλλά και τα χέρια. Πιάσε τα χέρια του συντρόφου και οδήγησέ τα εκεί που θα σε κάνουν να νιώσεις ευχάριστα: στο πρόσωπο, στη μέση, στα οπίσθια.

3. Πες του πώς θες να σε φιλήσει. Δεν θα είναι καθόλου αμήχανο αν χρησιμοποιήσεις τη σέξι φωνή σου για να εξηγήσεις τον τρόπο που θες να σε φιλήσει. Μπορείς επίσης να του ζητήσεις να αντιγράψει τον δικό σου κι έτσι θα είναι σαν ερωτικό παιχνίδι.

4.Όρισε τον ρυθμό και την ένταση εσύ. Αν είσαι ο τύπος που θες να το πας αργά κι εκείνος βιάζεται, επιβράδυνέ τον για να συγχρονιστείτε. Ή το ανάποδο.

5. Κάνε παύσεις. Ωραίοι είναι οι μαραθώνιοι φιλιού αλλά και πολύ εξαντλητικοί επίσης. Χαλάρωσε για λίγο να δεις πού βρίσκεται και συνεχίζεις πιο δυναμικά.

6. Κάνε μια προετοιμασία πριν φτάσεις στο french kiss. Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο πριν βάλετε στο φιλί σας γλώσσα.

7. Εξασκηθείτε! Το πιο ευχάριστο βήμα που είναι όμως και απαραίτητο για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ