“Δεν πάσχω από λευχαιμία”, λέει ο Μανώλης Λιδάκης – Γιατί “τα πήρε” ο αγαπημένος τραγουδιστής

Ο Μανώλης Λιδάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ξέσπασε κατά εκείνων που διαδίδουν ότι πάσχει από λευχαιμία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες τους διαδικτυακούς του φίλους ότι πρόκειται να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και πως μπορεί να μην τραγουδήσει ξανά. Κάποιοι, όμως, έφτασαν στο σημείο να διαδίδουν ότι πάσχει από λευχαιμία, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Λιδάκη:

¨ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ
Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι.
Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν.
Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα.
Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας…¨

Η ανάρτηση που είχε κάνει την Τετάρτη

Την Τετάρτη ο Μανώλης Λιδάκης είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση:

¨Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,
εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν.
Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!
Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει!
Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί.

Υ. Γ. Φυσικά υπάρχουν και κάποια φασιστοειδή που στο 2022 επιμένουν να ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι για λύπηση γιατί γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία..”.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ