Δεν παίζουν Χανιά και Πλατανιάς – Αναβολή επ’ αόριστον στη Σούπερ Λιγκ 2

δεν-παίζουν-χανιά-και-πλατανιάς-αναβ-931837

Τελικά, χωρίς δράση θα υπάρξει το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Οι ομάδες αποφάσισαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης που πραγματοποίησαν την Τετάρτη, να τα παίξουν… όλα για όλα, διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ.

Ετσι, το πρωτάθλημα αναστέλλεται και μάλιστα επ’ αόριστον, καθώς όσο δεν θα βρίσκεται λύση, άλλο τόσο οι ομάδες δεν θα μπουν στη διαδικασία να ξεκινήσουν.

Αυτό αποφάσισαν στο ΔΣ και μάλιστα η απόφαση ελήφθη παμψηφεί, αφού υπέρ της αναβολής τάχθηκαν μεταξύ άλλων οι ΠΑΕ Χανιά, Πλατανιάς και Εργοτέλης, δηλαδή οι τρεις κρητικές ομάδες που μετέχουν στην κατηγορία.

Η Σούπερ Λιγκ 2 θα εξετάσει επιπλέον και το θέμα του κόστους που απαιτείται για την τηλεοπτική παραγωγή του πρωταθλήματος, έξοδο που σύμφωνα τουλάχιστον με την πρόταση της ΕΡΤ, πρόκειται να επιβαρύνει τα σωματεία.

Κατά συνέπεια δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που ήταν να γίνουν το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα στα οποία ήταν αυτά μεταξύ Εργοτέλη-Πλατανιά και Χανιά-Απόλλωνα Σμύρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook