«Δεν μπορείς να έχεις πεθερό τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να βγαίνεις με κουρέλια από τη λαϊκή»

δεν-μπορείς-να-έχεις-πεθερό-τον-άκη-τσ-999642

Για τη κόρη της, τον πεθερό της αλλά και τη ζωή της μίλησε η Μαρία Μαρκέζη στην εκπομπή Dot του Σαββάτου.

Η μητέρα της Κιάρας Μαρκέζη η οποία συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του My Style Rocks και ήδη έχει ακούσει πολλά σχόλια, κυρίως για το αν έχει βοήθεια στις επιλογές των ρούχων που κάνει και παρουσιάζει στο παιχνίδι αναφέρθηκε στο τότε αλλά και στο τώρα.

«Η Κιάρα με βρήκε μια μέρα και μου είπε ότι την βρήκαν και της έκαναν πρόταση να πάει στο My Style Rocks. Της είπα, μήπως είναι καλύτερα να πει όχι, γιατί εγώ δεν συμφωνούσα και εκείνη μου είπε ότι θα πάει. Δεν συμφωνούσα και λόγω του παππού της και λόγω της οικογενειακής κατάστασης. Αποφάσισε να το κάνει» είπε η Μαρία Μαρκέζη.

Τι σκέφτηκε όμως η Μαρία Μαρκέζη και άλλαξε γνώμη; «Γιατί συγκρίνουν πάντα την Κιάρα και την οικογένεια με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Το σκέφτηκα όμως και της είπα πως δεν μπορεί να μην κάνει κάτι στη ζωή της επειδή αυτό θα την ακολουθεί».

Όσον αφορά το επίθετο της Κιάρας και στο γιατί την λένε Μαρκέζη και όχι Τσοχατζοπούλου, η μητέρα της είπε: «Βαφτίστηκε και της δώσαμε δυο επίθετα. Το Μαρκέζη και το Τσοχατζοπούλου. Το κάναμε αυτό γιατί είναι ωραίο το επίθετο μου. Το Κιάρα είναι Ιταλικό. Έχει τρια ονόματα δυο επίθετα. Είναι Κιάρα Ειρήνη Γκούντρουν».

Η Μαρία Μαρκέζη αναφέρθηκε και στο αν έχει τελικά στυλίστα ή όχι, η Κιάρα και η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη: «Όχι! Η Κιάρα είναι ένα παιδί που στην αρχή είναι χαμηλών τόνων, δεν κάνει τίποτα και στη συνέχεια αλλάζει. Από τη στιγμή που μπήκε στο χορό πρέπει να χορέψει».

Η Μαρία Μαρκέζη, χώρισε από τον γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου όταν η κόρη της Κιάρα ήταν μόλις ενός έτους. «Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου, για κάθε μάνα. Και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι ένα παιδί που έχει παππού υπουργό, που είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Το άσχημο είναι ότι ο κόσμος και η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύνατη στιγμή σου φέρονται άσχημα, το bullying. Το παιδί μου είχε δεχθεί απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων που από εκεί που ήταν διαφορετικοί και καλοί, μετά ήταν εντελώς αντίθετοι, λες και έφταιγε η Κιάρα που μπήκε ο παππούς της στη φυλακή. Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα. Και γενικότερα είμασταν και είμαστε απλοί. Το ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά, γιατί ήταν εκείνη η εποχή τότε, τι να κάνουμε; Δεν μπορείς να έχεις πεθερό υπουργό και να βγαίνεις με κουρέλια από τη λαϊκή;» ανέφερε μεταξύ άλλων μητέρα της Κιάρας.

Τέλος, η φωτογράφος και νύφη του Άκη Τσοχατζόπουλου συμπλήρωσε για την επίσκεψη της κορούλας της στη φυλακή, σε νεαρή ηλικία, ανέφερε: «Εγώ είχα πάει να δω τον Άκη Τσοχατζόπουλο στα δικαστήρια. Η Κιάρα που είχε πάει στη φυλακή, επειδή ήταν μικρή, μας ζήτησε η διευθύντρια να μην ξαναπάει».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook