«Δεν μειώνουμε τον ΦΠΑ στα μακαρόνια, γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα», λέει ο Κυρανάκης

δεν-μειώνουμε-τον-φπα-στα-μακαρόνια-γ-1221574

Άλλον έναν λόγο για να βρεθεί ξανά στο φως της δημοσιότητας βρήκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με τη δήλωση που έκανε αναφορικά με την επιμονή της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε πει: «Η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν», ή τον Άρη Πορτοσάλτε που είχε πει: «βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ», δήλωσε πως δεν θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα μακαρόνια γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα!

«Ο πλούσιος και ο φτωχός, δεν μου αρέσουν αυτές οι λέξεις αλλά ας τις χρησιμοποιήσω για την οικονομία της συζήτησης, έχουν διαφορά στην κατανάλωση. Δηλαδή τι συμβαίνει εδώ; Θα πληρώσουν τον ίδιο φόρο στα μακαρόνια, όμως ένας πλούσιος που έχει περισσότερα χρήματα θα καταναλώσει και περισσότερο. Άρα η μεγαλύτερη κατανάλωση, τα περισσότερα πακέτα μακαρόνια, να το πω έτσι, αποδίδουν παραπάνω ΦΠΑ στα κρατικά ταμεία από τα οποία επιλέγει η κυβέρνηση να ενισχύσει τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

ieidiseis.gr

One thought on “«Δεν μειώνουμε τον ΦΠΑ στα μακαρόνια, γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα», λέει ο Κυρανάκης

  1. Έχουν ξεφύγει εντελώς οι νεοδημοκράτες!!! Ότι χοντράδα (για να μην πω κακιά κουβέντα) τους έρθει στο κεφάλι, την ξεφουρνίζουν και όποιον πάρει ο χάρος. Συγκρατηθείτεεεεεε!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook