«Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και την έπνιξα» – Σοκάρει η οικιακή βοηθός που σκότωσε την ηλικιωμένη στη Ρόδο

δεν-με-άφηνε-να-κοιμηθώ-και-την-έπνιξα-1570827

«Δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε». Αυτά ήταν τα λόγια της δράστιδος που άκουσαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι μιας κατάκοιτης γυναίκας στις Καλυθιές Ρόδου (δείτε ΕΔΩ)

Από τα πρώτα στοιχεια που έγιναν γνωστά, η γυναικα που δολοφονήθηκε (Κ.Φ) είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη και άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δολοφονήθηκε από τη γυναίκα που τη φρόντιζε εδώ και ένα μήνα.

Η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεσο δράση στις 8:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικόυ κέντρου να μεταβεί στο σπίτι, στις Καλυθιές ανακοινώντάς ότι η την έπνιξε η ίδια με ενα μαξιλάρι.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι «δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε».

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν την οικιακή βοηθό Φ. Ε η οποία κατάγεται από τον Αρχάγγελο και η οποία ομολόγησε ότι διέπραξε και το έγκλημα αυτό ζητώντας να τη συλλάβουν.

Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook