Δεν κατεβαίνουν οι ΑΝΕΛ στις εκλογές – Τι είπε ο Πάνος Καμμένος

δεν-κατεβαίνουν-οι-ανελ-στις-εκλογές-874348

Μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος εκτός Βουλής. Θα συνεργαστώ με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Την απόφαση των ΑΝΕΛ να μην κατέβουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μη μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού», είπε ο Πάνος Καμμένος στη δήλωσή του.

Ο ίδιος, πάντως, δεν θα αποσυρθεί από την πολιτική. Ούτε και οι ΑΝΕΛ διαλύονται ως κόμμα. «Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός. Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός Κοινοβουλίου παρά εντός», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα έκανε γνωστό πως θα «εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε για σοβαρό κίνδυνο στα εθνικά θέματα, για «απειλή νέας τουρκικής εισβολής στην Κυπριακή Οικονομική Ζώνη, και την προσπάθεια μέσω κρίσης να ανοίξει συζήτηση για συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών στο Αιγαίο που θα αποτελεί εθνική προδοσία».

Δείτε τη δήλωση του Πάνου Καμμένου

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook