Δεν φαντάζεστε ποια παλιά σειρά του Mega αναβιώνει από τη συχνότητά του του ΣΚΑΪ

δεν-φαντάζεστε-ποια-παλιά-σειρά-του-mega-α-827129

Στα χνάρια του Mega βαδίζει ο ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν µε µια ολοκληρωτική στροφή στη μυθοπλασία, την οποία περιβάλλει µε τα εχέγγυα προηγούµενων επιτυχιών.

Αντί για ολοκαίνουργιες συνταγές που θα αποτελούσαν µεγάλο ρίσκο, το κανάλι του Φαλήρου «πατάει» πάνω σε δοκιµασµένες συνταγές και φορµάτ για να µειώσει τον κίνδυνο λανθασµένης επένδυσης.

Η αρχή έγινε µε το «Λόγω Τιμής», που σύμφωνα με τη Realnews, ξεκινάει γυρίσµατα στο τέλος Μαρτίου, µε στόχο να βγει τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΪ µε ένα επεισόδιο την εβδοµάδα.

Παράλληλα, το κανάλι επαναφέρει δύο κωµικές «συνταγές» του Mega σε νέα… συσκευασία. Ηδη εξασφάλισε τα δικαιώµατα της ισπανικής σειράς «La que se avecina», που αποτελεί το σίκουελ του ισπανικού σίριαλ στο οποίο βασίστηκε η «Πολυκατοικία». Με το ίδιο εύρηµα ενός συγκροτήµατος κατοικιών µε πολλούς ενοίκους και τις ζωές τους και διά χειρός του ίδιου σεναριογράφου, το ισπανικό πρωτότυπο θα αποτελέσει τη βάση για την αναβίωση µιας σειράς που θα θυµίζει «Πολυκατοικία», αλλά µε προσέγγιση µπλακ χιούµορ.

Ήδη αναζητείται η οµάδα των σεναριογράφων που θα το διασκευάσει στα ελληνικά. Η δεύτερη κωµική σειρά είναι η αναβίωση του σίριαλ «Το κόκκινο δωμάτιο» διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα µε πρωταγωνίστρια τη Βασιλική Ανδρίτσου. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί άλλος τίτλος, αλλά θα πρόκειται πάλι για αυτοτελή επεισόδια µέσα σε ένα ξενοδοχείο.

Η prime time του ΣΚΑΪ θα φιλοξενεί δύο επεισόδια την εβδοµάδα για τη διάδοχη σειρά της «Πολυκατοικίας», δύο για το «Κόκκινο δωµάτιο» και ένα για το «Λόγω τιµής». Παράλληλα σε προχωρηµένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για ένα καθηµερινό σίριαλ.

Με τέσσερις σειρές στο πρώτο µισό της σεζόν, το κανάλι διατηρεί ανοιχτό δίαυλο µε τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Λευτέρη Παπαπέτρου για το ενδεχόµενο να εντάξει µια ακόµα σειρά στο δεύτερο µισό της σεζόν.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook