«Δεν έπρεπε να περιμένω» – Το τελευταίο βίντεο 31χρονης που πέθανε ανεμβολίαστη

δεν-έπρεπε-να-περιμένω-το-τελευταί-1280673

31χρονη μέσω βίντεο στο TikTok καλεί τους followers της να εμβολιαστούν λίγο πριν η ίδια πεθάνει δηλώνοντας μετανιωμένη που η ίδια δεν το έκανε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο μιας 31χρονης γυναίκας στις ΗΠΑ που με δυσκολία στο κρεβάτι του νοσοκομείου καλούσε τους ακολούθους της να εμβολιαστούν, δηλώνοντας παράλληλα μετανιωμένη που εκείνη δεν το έπραξε, κάτι που τελικά αποδείχθηκε και μοιραίο.

«Δεν έχω πολλή ενέργεια για να μιλήσω, οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω γρήγορα. Θα κάνω μερικά διαλείμματα», λέει η Megan Alexandra Blankenbiller σε βίντεο στις 15 Αυγούστου που είχε πάνω από 850.000 προβολές.

«Όπως είπα και σε άλλα μου βίντεο δεν εμβολιάστηκα. Δεν είμαι κατά του εμβολίου. Απλά προσπαθούσα να κάνω την έρευνά μου. Φοβόμουν και ήθελα όλοι στην οικογένειά μου να το κάνουμε μαζί» λέει και συμπληρώνει πως «ήταν λάθος».

«Δεν έπρεπε να περιμένω. Ακόμη και αν είστε στο 70% σίγουροι να πάτε να κάνετε το εμβόλιο. Τότε ελπίζω ότι δεν θα καταλήξετε σαν εμένα στο νοσοκομείο» σημειώνει σε άλλο σημείο, μια εβδομάδα πριν καταλήξει.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook