Δεν έπεισε η πολύωρη απολογία της Πισπιρίγκου – Ξέσπασε σε κλάματα μετά την απόφαση για προφυλάκιση

δεν-έπεισε-η-πολύωρη-απολογία-της-πισπ-1607512

Την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου διέταξε ο εισαγγελέας μετά από μια επεισοδιακή απολογία της 34χρονης για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να παραμείνει στη φυλακή κατηγορούμενη για τους θανάτους και των δύο, μικρότερων κοριτσιών καθώς ήδη κρατείται με τις ίδιες κατηγορίες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η απολογία της ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα με την 34χρονη να μην πείθει με τους ισχυρισμούς της για τους θανάτους των δύο παιδιών και να ξεσπά σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση.

Ήταν μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης αλλά διεκόπη καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης και έτσι χθες το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε ξανά στο ανακριτικό γραφείο.

Εκεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και επανέλαβε όσα υποστηρίζει από την αρχή, ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των δύο παιδιών της και ουδέποτε θα τους έκανε κακό.

Δεν κατάφερε όμως να πείσει την ανακρίτρια με τους ισχυρισμούς που προέβαλε και επέστρεψε στη φυλακή όπου παραμένει ως προσωρινά κρατούμενη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται πως η δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας προήλθε μετά το πόρισμα Καλογρηά-Καρακούκη το οποίο κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο των κοριτσιών, ηλικίας 6 μηνών και 3,5 ετών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook