«Δεν είμαστε αρνητές του ιού, βάφτισαν μια επιδημία σε πανδημία» – Μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά κατά των μέτρων για τον κορονοϊό | Photos + Videos

δεν-είμαστε-αρνητές-του-ιού-βάφτισαν-1109026

Να σκεφτούν χωρίς φόβο κάλεσαν τους Χανιώτες οι «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες» συμμετέχοντες στην μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη.

Από την μικροφωνική που είχε τοποθετηθεί σε φορτηγό που ηγείτο της πορείας επισημάνθηκε οτι δεν πρόκειται ούτε για ακροδεξιούς και φασίστες, αλλά ούτε και για αρνητές της μάσκας, όπως πολλοί τους έχουν κατηγορήσει τους, αντίθετα επιθυμούν να καταγγείλουν τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που βρήκε… ευκαιρία με την κρίση του κορονοϊού να καταστρατηγήσει θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών.

Όπως σχολιάστηκε, δεν πρόκειται για πανδημία, αλλά για απλή επιδημία, ξεκαθαρίζοντας όμως οτι σέβονται την αυτοδιάθεση των συμπολιτών τους στην υγεία τους.

Η μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία είχε έναρξη στον κόμβο των Μουρνιών και συνεχίστηκε στο κέντρο της πόλης.

zarpanews.gr

12 thoughts on “«Δεν είμαστε αρνητές του ιού, βάφτισαν μια επιδημία σε πανδημία» – Μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά κατά των μέτρων για τον κορονοϊό | Photos + Videos

  1. Μπορει να μη μαζευτηκαν ουτε 100 ατομα… Ωστοσο, εστω και αυτα τα λιγα αμορφωτα ανθρωπακια ειναι επικινδυνα για εμας τους υπολοιπους! Για τα παιδια μας και για τους γονεις μας. Ελπιζω να κινηθει ο αρμοδιος εισαγγελεας καθως »Παντελακης» οικοδομικα υλικα βλεπω, πινακιδες βλεπω, ευκολο το εργο του.

    1. Συντεκνε εισαι απλα αμορφωτος κ προβατο. Ακους κ πιστευεις οτι σου σερβιρουν οι βλακες στην τηλεοραση. Δε σου αξιζει να ζησεις ελευθερος. Βαλς μασκα και βελαξε λιγο ακομα

      1. Επειδη κατι βοσκοι ηταν στην εν λογω πορεια σαν και σενα ειναι το προβλημα… Ξερεις κατι βοσκε μου, καποιοι ανθρωποι εχουν σπουδασει, εχουν περασει σε σχολες, εχουν γινει καθηγητες και επιστημονες!!! Αυτοι λοιπον οι ανθρωποι και παρομοιοι τους εχουν φερει την ανθρωποτητα ως εδω. Κι ας μιλησω για τον κλαδο της υγειας. Καποιοι λοιπον ανθρωποι, που οπως λες εχουν εφευρει αυτον τον δηθεν ψευτικο ιο, ειναι οι ιδιοι που καποτε ανακαλυψαν την ασθενεια του Καρκινου, της λευχεμιας, του διαβητη κτλ κτλ. Αυτα δεν τα αμφισβητες ποτε ετσι; Βαλθηκαν λοιπον ολοι αυτοι οι επιστημονες να πουν ψεματα! Αλλα ξεχασα ο Μακης και ο Τακης στο καφενειο τους χωριου που διαβασαν τον ksypnaellhna.blogspot.gr απεφανθησαν οτι δεν υπαρχει ιος. Ολα ειναι ψεματα! Δεν πα να πεθαινει κοσμος καθε μερα, δεν πα να παλεουν ολοι οι γιατροι σε καθε δημοσιο νοσοκομειο να τα βγαλουν περα (ναι ξερω ο Τακης που εχει τη γνωστη στο νοσοκομειο ειπε οτι ειναι ολα ψεματα) αλλα ωστοσο συλλογοι και κυριως επισημοι με ονοματεπωνυμο γιατροι εμενα μου ειπαν οτι οντως υπαρχει ο ιος. Εγω που λες βοσκε μου, τελειωσα πολιτικος μηχανικος στο ΑΠΘ οποτε αμορφωτο δε με λες. Την τηλεοραση την μισω γιατι αντι να πει για τα ηλιθια μετρα που παιρνουν αντι να ενισχυσουν το συστημα υγειας ασχολουνται με κατι ηλιθιους σαν και σας ή με τον δηθεν πολεμο που ερχεται με την τουρκια. Και η αγπαημενη μου λεξη ελευθερια. Δυστυχως δεν γνωρισα ποτε ελευθερια στην κοινωνια που ζω. Αλλα παλευω απο τα παιδικα μου χρονια για αυτη και οχι τωρα σε μια πανδημια που το προβλημα μου ειναι αν θα φοραω μασκα. Αλλα δυστυχως οσο υπαρχει αστικο κρατος και καπιταλισμος αυτη δυσκολα θα ερθει. Αυτα φιλε μου βοσκε!

        ΥΓ. Δε μαρεσει να χρησιμοποιω τον ορο βοσκο αρνητικα. Αλλα επειδη εδω στην Κρητη οι περισσοτεροι ειναι αμορφωτοι που οριακα τελειωσαν το Λυκειο και δεν εχουν βγει ποτε απο τα ορια της Ελλαδας για να δουν και εναν αλλο πολιτισμο και ταυτοχρονα το παιζουν και επιστημονες τοτε δυστυχως αναγκαζομαι.

        1. Εισαι αμορφωτος κ βασικα ηλιθιος. Δε θα σου εγραφα αυτα που σου εγραψα αν σαν βιολογος δεν ημουν μεσα στα πραματα. Πιστευε τον καραγκιοζη στο γυαλι, λιγη διαφορα εχετε.
          Ζωο διποδο.

          1. Χαχαχαχα γελάω με το ότι είσαι Βιολόγος. Αν ήσουν βιολόγος θα ήξερες τι σημαίνει έστω ο όρος πανδημια που σου εξηγουν πιο κάτω. Και επίσης σαν Βιολογος, μπορεί να μου εξηγήσεις με πραγματικους επιστημονικούς όρους την άποψη σου περι ιου? Και κυρίως βγάλε ρε μάγκα ένα άρθρο εδώ στο zarpa με το ονοματεπώνυμο σου και την ιδιότητα του βιολογου και εξήγησε γιατί δεν υπάρχει ιός. Σε προκαλω ευθέως αν εισαι μάγκας… Επίσημα με ονόματα, να δεχτείς τις οποίες συνέπειες-αντιδρασεις και όχι με ψευδωνυμα κότα.
            ΥΓ. Θα έγραφα κι εγώ ένα άρθρο αμα ήθελες που να εξηγεί γιατί υπάρχει κ πως υπάρχει, αλλά έχουν βγει πιο καταξιωμένοι βιολόγοι από σένα και το έχουν κάνει.
            Χαχαχαχχα βιολογος… Καλο. Τουλάχιστον πες μας που Δουλευεις

          2. https://www.erinbromage.com
            Ρε έχετε πλακα εσείς. Ανωνυμε βιολογε, ορίστε βρήκα ένα επίσημο βιολόγο καθηγητή της Μασαχουσέτης και όχι πχ. του 3ου ΕΠΑΛ Καλυβων. Είναι στα αγγλικά βέβαια ελπίζω να μπορείς να το διαβάσεις αν και αμφιβάλλω πολυ!

    1. Δυστυχως η λυση ειναι να πεθανουν αμεσως. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αμα κολλησουν αυτα τα ανθρωπακια θα την πληρωσουμε εμεις. Οποτε ναι μακαρι να κολλησετε βρε αλλα να πεθανετε καπως στιγμιαια! Και κυριως αμα το πιστευεται πολυ βαλτε κανενα ευπαθη να κολλησει επιτηδες.. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ…

  2. Για όποιον ενδιαφερεται:
    Ως επιδημία (επί + δήμος) ή λοιμός χαρακτηρίζονται οι εξάρσεις ασθενειών που εμφανίζονται σε έναν ανθρώπινο πληθυσμό και δεδομένη χρονική περίοδο, σε βαθμό μεγαλύτερο του αναμενόμενου.

    Μπορεί να περιορίζεται γεωγραφικά σε ένα τόπο ή μια ολόκληρη χώρα. Στην περίπτωση που η επιδημία εξαπλώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε μια μεγάλη περιοχή (ήπειρο) ή σε παγκόσμια κλίμακα, ορίζεται ως πανδημία.

    Η αξιόπιστη Βικιπαιδεια

  3. Βλέπω ότι τα πρόβατα που βγήκαν στους δρόμους έκλεισαν εντελώς την πρόσβαση σε οχήματα έκτακτης ανάγκης. Αλλά τι τους νοιάζει. Τα σπίτια τους κλείσανε; Η τσέπη τους να είναι καλά και τι μας νοιάζει για τους άλλους. Μπεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook