Δεν είχε γκολ και έχασε ο Πλατανιάς

δεν-είχε-γκολ-και-έχασε-ο-πλατανιάς-946268

Ο Πλατανιάς σημείωσε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 1-0 την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων.

Ειδικότερα, η χανιώτικη ομάδα άσκησε πίεση μετά το γκολ που δέχτηκε, το οποίο σημειώθηκε στο 51’ με το σουτ του Τασουλή, έχοντας τρεις τουλάχιστον μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, εκ των οποίων στις δύο πρωταγωνίστησε ο Λουκίνας και στην τρίτη ο Νίλι.

Ετσι, ο Αστέρας αποκτά το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ωστόσο εκκρεμεί ο επαναληπτικός που ακολουθεί την άλλη εβδομάδα στην Τρίπολη. Μέχρι τότε, υπάρχει βέβαια στο πρόγραμμα το χανιώτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2, Πλατανιάς-Χανιά.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ουές, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Σαάντο, Τσαμούρης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Λεϊρία), Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Παπαδόπουλος (76′ Λουκίνας), Μιγκέλ.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Πασαλίδης, Αντζουλάς, Παναγιώτου, Ιγκλέσιας (17′ λ.τρ. Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρεσπί (65′ Δουβίκας), Χαουρέγκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook