Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, απλά τη φιλοξένησα – Τι είπε ο 40χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης

δεν-είχαμε-σεξουαλική-επαφή-απλά-τη-φι-1367299

Φίλος της οικογένειας που φιλοξένησε τη 14χρονη μαθήτρια στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να περάσει το βράδυ, χωρίς να έχουν σεξουαλική επαφή, είπε στις αρχές ότι είναι ο 40χρονος από τα δυτικά προάστια που συνελήφθη και προφυλακίστηκε μετά από επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής όπου είχε παρασύρει μια 14χρονη μαθήτρια για να την αποπλανήσει.

Ο άνδρας που πιάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο δωμάτιο, μετά από φωτογραφία που ανέβασε η μικρή μαθήτρια στα social media, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι φίλος των γονέων της ανήλικης και επειδή το παιδί, είχε φύγει από το σπίτι του, πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα. Αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή όμως φυσικά δεν έπεισε, αφού μετά από την μεταγωγή του σήμερα το πρωί, στον ανακριτή, διετάχθη η προφυλάκιση του.

Η ανάρτηση στα social media που είδαν οι γονείς

Η πρωτοφανής υπόθεση αποπλάνησης του μικρού κοριτσιού και μάλιστα από άτομο που ήταν κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον, άρχισε να ξεδιπλώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του στα Δυτικά Προάστια από το Σάββατο και συναντήθηκε με τον 40χρονο όπου μετέβησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Προφανώς ο σάτυρος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το κοριτσάκι ήταν ευάλωτο σε αυτή την ηλικία και το πλεύρισε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της με απώτερο σκοπό να εκτονώσει τις αρρωστημένες του ορμές.

Αφού πήγαν στο ξενοδοχείο, η μικρή ανέβασε τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα στιγμιότυπο από το δωμάτιο στα social media. Κάτι που είδαν οι γονείς της με αποτέλεσμα να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και να ειδοποιήσουν και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Aσφάλειας Aττικής.

Οι έμπειροι αστυνομικοί, ενήργησαν άμεσα και μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όπου η μικρή είχε ποστάρει στα social media, έπιασαν επ’ αυτοφόρω τον 41χρονο σάτυρο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Το Ανηλίκων, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 41χρονου άνδρα που ήταν οικογενειακός φίλος και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ιδιότητά του για να παρασύρει το παιδί στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής και τον οδήγησαν στις αρχές όπου διέταξαν την προφυλάκιση του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook