Δεν έχει προσβληθεί από κορoνοϊό η 22χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη – Αρνητικό το δείγμα

δεν-έχει-προσβληθεί-από-κορoνοϊό-η-22χρο-1004932

Αρνητικό σε κορονοϊό βρέθηκε το δείγμα της φοιτήτριας από την Κρήτη, που από την Τετάρτη νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με συμπτώματα του ιού (δείτε ΕΔΩ).

Το δείγμα εστάλη το πρωί στη Θεσσαλονίκη και η απάντηση ήρθε νωρίς το απόγευμα (μετά τις 16.00). Με βάση αυτή τη θετική εξέλιξη, λήγει ο συναγερμός στο πανεπιστημιακό και η 22χρονη θα συνεχίσει τη νοσηλεία της κανονικά χωρίς καραντίνα και πιθανόν και αυτή αύριο να πάρει εξιτήριο.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ανακούφιση στις υγειονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας Θεσσαλίας και ιδιαίτερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπως επίσης και στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Καρδίτσας, όπου η 22χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Κρήτη, φοιτεί στην Κτηνιατρική σχολή και έτσι δεν θα χρειαστούν έκτακτα μέτρα όπως να μπει η σχολή σε καραντίνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η 22χρονη είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι στη Β. Ιταλία (Λομβαρδία) και παρουσίασε χθες υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά της στο πανεπιστημιακό που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό για την 5η ΥΠΕ.

Πηγή: Foititikanea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook