Δεν αντιστάθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πλατανιάς

δεν-αντιστάθηκε-στον-πασ-γιάννινα-ο-πλ-1003400

Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο και ηττήθηκε για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 με σκορ 2-0.

Ο Χανιώτης, Νώντας Παντελάκης στο 19ο λεπτό και ο Καρτάλης στο 56’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Πλατανιάς αγωνίστηκε με πολλά προβλήματα, με τελευταίο αυτό του τερματοφύλακα, Βασίλη Σούλη, ο οποίος χτύπησε στην τελευταία προπόνηση πριν από αυτό το παιχνίδι, με συνέπεια να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια ο 20χρονος, Βενιζέλος Πενταράκης.

Σε κάθε περίπτωση η χανιώτικη ομάδα παραμένει στους 20 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ ανέβηκε και πάλι στο +9 από τα Χανιά, κρατώντας με ασφάλεια την πρώτη θέση.

Για τον Πλατανιά, τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί η προσπάθεια που κατέβαλλε να μπορέσει να σκοράρει ένα γκολ, κάτι που δεν κατάφερε, έχοντας για πιο απειλητικό παίκτη του Βουκελάτο.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας). Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας) – Πήττας (Ηλείας). 4ος διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Μπουκουβάλας (12’), Βουκελάτος (23’), Μπάμπης (44’), Ποζατζίδης (73’), Ρεβυθόπουλος (84’), Παμλίδης (86’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Πενταράκης, Ρεβυθόπουλος, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Σαάντο, Κατσαρός (63’ Λουκίνας), Οικονόμου, Παπουτσογιαννόπουλος (63’ Λεϊρία), Μπάμπης, Γιούσης, Βουκελάτος (72’ Ποζατζίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Λιάσος, Κρίζμαν (63’ Ελεθεριάδης), Καρτάλης (80’ Νικολιάς), Παμλίδης, Λέο (77’ Ξύδας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook