Αυτές είναι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Χανιά – Δείτε όλο το πρόγραμμα του Δήμου

αυτές-είναι-οι-αποκριάτικες-εκδηλώσε-821161

Από τον Δήμο Χανίων δίνεται στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που έχει

προετοιμαστεί για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα, το οποίο στοχεύει κυρίως στην ψυχαγωγία των μικρών παιδιών.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κυριάκος Καζάκος, σε δήλωσή του επισημαίνει: “Ο Δήμος μας, όπως και οι λοιποί Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, υπέστη σοβαρές ζημιές από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα. Στόχος της δημοτικής αρχής και των Υπηρεσιών μας είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών, με προτεραιότητα στις επείγουσες περιπτώσεις, που επικεντρώνονται στο οδικό δίκτυο και στις υποδομές.

Κρίναμε σωστό να μην αναβάλουμε τις εκδηλώσεις, που έχουμε προετοιμάσει για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα, καθώς αυτό επικεντρώνεται στη διασκέδαση των παιδιών, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων παιχνίδια, μουσικοκινητικά δρώμενα, αναβίωση παραδοσιακών εθίμων. Αξίζει επίσης να επισημάνω ότι το σύνολο του προγράμματος είναι δωρεάν, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Παράλληλα, θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από τον Δήμο Χανίων για την πραγματοποίηση ή μη των εκδηλώσεων, σε συνάρτηση πάντα με τις καιρικές συνθήκες”.

Δηλώστε συμμετοχή στο πιο Κυνήγι Θησαυρού 2019, το διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι με έπαθλο 1.000 ευρώ μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, στο 28210 52010-11.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook