Δελτίο τύπου από την παράταξη Παπαδογιάννη

δελτίο-τύπου-από-την-παράταξη-παπαδογ-866702

Δελτίο τύπου απέστειλε η παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη » Η Απάντηση …Τα Χανιά μας», το οποίο αναφέρει:

«Νέες ιδέες με… Ραντεβού στα Γουναράδικά

Με μια φράση «σήμα κατατεθέν» του Άρη Βελουχιώτη, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Σημανδηράκη «Για Τα Χανιά» Μιχάλης Καλογριδάκης – ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί και την «συνέχεια» Βάμβουκαμε νέα ταμπέλα στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων – έκλεισε το διαδικτυακό ευχαριστήριό του προς τους πολίτες που τον ψήφισαν την περασμένη Κυριακή.

Λίγα λεπτά αργότερα, η επίμαχη φράση «Ραντεβού στα Γουναράδικα» είχε εξαφανιστεί ως δια μαγείας  αλλά επί της ουσίαςη κίνηση αυτή αποτελεί τον «προάγγελο», για τις πολυδιαφημισμένες «νέεςαντιλήψεις» που φέρνουν κάποιοι στο δήμο Χανίων.

Το ίδιο ακριβώς ραντεβού να θυμίσουμε, είχε κλείσει το 2013 και  ο… αναρχοαυτόνομος τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα εμφυλίου πολέμου, μέσα στην βουλή. Η υιοθεσία μιας τέτοιας φράσης – πρακτικής ως εκ τούτου, δείχνει να δημιουργεί προφανώς και νέα δεδομένα για το σκεπτικό που διαμορφώνεται στη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Οι πολίτες των Χανίων  δεν πρέπει να ξεχάσουν και κάτι ακόμη:  Το… ραντεβού αυτό «κλείστηκε» από τον κ. Καλογριδάκη, ενώ  δεν είχαν περάσει ούτε καν 24 ώρες,  από το άτυπο «δαχτυλίδι» που φρόντισε να δώσει στον πλέον «ροζ- κόκκινο» υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο απερχόμενος Τάσος Βάμβουκαςαλλά και λίγο μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση έμμεσης στήριξης του κ. Γιάννη Σαρρή ο οποίος αποτελούσε την επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Ο κ. Σημανδηράκης πρέπει εδώ και τώρα να απαντήσει αν δικαιολογεί, υιοθετεί και εξακολουθεί να βρίσκει λόγους να συμπορεύεται με στελέχη που πρεσβεύουν τέτοιες αντιλήψεις που διχάζουν τους πολίτες των Χανίων .

Ο κ. Σημανδηράκης πρέπει εδώ και τώρα να απαντήσει αν ο κ. Καλογριδάκης και τα «Ραντεβού στα Γουναράδικα» αποτυπώνουν τις νέες ιδέες και αντιλήψεις «Για τα Χανιά»…

Ο κ. Σημανδηράκηςπρέπει να απαντήσει εδώ και τώρα αν ο κ. Καλογριδάκης έχει θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και στις «συνέργειες» που επιβάλει ο Κλεισθένης για την επόμενη ημέρα στο δήμο Χανίων.

Ο κ. Σημανδηράκηςπρέπει να ξεκαθαρίσει στους πολίτες των Χανίων αν το πρώτο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στο δήμο Χανίων με την «απλή αναλογική», χωράει «Ραντεβού στα Γουναράδικα» και επιστροφή στις πιο μαύρες μέρες της ελληνικής ιστορίας…;

Η κυβίστηση Καλογριδάκη λίγη ώρα αργότερα από την εξαφάνιση της επίμαχης φράσης από την ανάρτηση του, με την αιτίαση ότι «αυτή δεν εκφράζει ούτε τον ίδιο, ούτε το συνδυασμό του και την προσπάθεια τους», δεν πείθει κανένα και η αποπομπή του αποτελεί για την ομαλή λειτουργία του νέου δημοτικού συμβουλίου αλλά και για τον κ. Σημανδηράκη, «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ»»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook