Δεληογλάνης: «Χρειάζεται διοίκηση πρωτοδικείου στον ΝΟΧ» – Λειψάκης: «Θα πειθαρχήσουμε σε όποια απόφαση της ΓΓΑ»

δεληογλάνης-χρειάζεται-διοίκηση-πρ-1538600
Οι κ.κ. Δεληογλάνης και Λειψάκης. Φωτό αρχείου

Μετά την απόφαση με την οποία εξέπεσαν από τα αξιώματά τους αναδρομικά όλες οι διοικήσεις του ΝΟΧ από το 2015 μέχρι σήμερα δείτε ΕΔΩ, το πρωταρχικό ερώτημα που τίθεται, είναι το τί θα γίνει στο εξής στον όμιλο.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον κινητήριο μοχλό για την εξέλιξη αυτή, Αλέξανδρο Δεληογλάνη, αλλά και τον μέχρι σήμερα πρόεδρο του ΝΟΧ, Δημήτρη Λειψάκη, ζητώντας την άποψή τους για το τί μέλλει γενέσθαι.

Ο κ. Δεληογλάνης τόνισε ότι τώρα πια θα πρέπει να οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου, η οποία θα αναλάβει να εξομαλύνει την κατάσταση και να οδηγήσει το σωματείο σε εκλογές:

«Προτείνω μια διοίκηση πρωτοδικείου που θα εξετάσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι όσον αφορά τα έργα στο κολυμβητήριο δεν υπάρχει κίνδυνος. Θα πρέπει τώρα όλοι μαζί να εξομαλύνουμε τα πράγματα ώστε να πάμε αργότερα σε εκλογές«.

Σε ερώτηση για το τί θα γίνει με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί όλα αυτά τα χρόνια και ουσιαστικά τώρα ακυρώνονται, αλλά και το αν ακυρώνονται οι συμμετοχές των αθλητών σε διοργανώσεις, ο κ. Δεληογλάνης απάντησε:

«Εγώ είχα τονίσει από το πρώτο εξώδικο προς τη διοίκηση να μην κάνουν διοικητικές πράξεις γιατί υπήρχε η δικαστική απόφαση, αλλά αυτοί το αγνόησαν. Τώρα θα πρέπει να εξεταστούν οι αποφάσεις του παρελθόντος ως προς το ποιες είναι επιβλαβείς και ποιες δεν είναι. Εγώ επιζητώ τη συναίνεση όλων ώστε να πάμε σε μια καθαρή και χωρίς νομικά προβλήματα και σκοτεινές αποφάσεις εποχή για το καλό των αθλητών.

Διοικητικές πράξεις δεν είναι η συμμετοχή μιας ομάδας σε ένα πρωτάθλημα όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Ο κάθε αθλητής έχει νόμιμο δελτίο. Οι κλήσεις στις εθνικές ομάδες γίνονται από την ΚΟΕ, δεν τις αποφασίζει ο ΝΟΧ και η διοίκηση δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή κανενός«.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Λειψάκης επιφυλάχθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, λέγοντας ότι ο ΝΟΧ δεν έχει ακόμα λάβει επίσημη ενημέρωση:

«Μόλις λάβουμε επίσημα την απόφαση αυτή θα τοποθετηθούμε. Προς το παρόν δεν την έχουμε λάβει. Σε κάθε περίπτωση, προϊσταμένη αρχή μας είναι η ΓΓΑ και προφανώς θα πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της«, ήταν το σύντομο σχόλιο του κ. Λειψάκη.

Αν και δεν το δήλωσε, ωστόσο ο κ. Λειψάκης φάνηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος από την εξέλιξη αυτή, η οποία ανάγεται σε μια εποχή που ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή στα διοικητικά πράγματα του ΝΟΧ.

Όμως, και ο κ. Δεληογλάνης έδειξε έμμεσα πού επιρρίπτει τις ευθύνες, ρίχνοντας ταυτόχρονα και κάποιες γέφυρες. Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το προεδρείο του 2015 και του 2018 έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν αξιόλογα μέλη του ΔΣ που με χαρά θα συνεργαστούμε την επόμενη μέρα. Όχι όμως όλα«.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Δεληογλάνης: «Χρειάζεται διοίκηση πρωτοδικείου στον ΝΟΧ» – Λειψάκης: «Θα πειθαρχήσουμε σε όποια απόφαση της ΓΓΑ»

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ , ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΧ.

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ;

    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΕΙΨΑΝΑΚΙ………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook