Δείτε βίντεο από την τρομακτική πτήση του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπου «ταρακουνήθηκαν» εχθές αρκετά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και η σύζυγός του Κέιτ, δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη το πριγκιπικό ζεύγος ταξίδευε από τη Λαχόρη στο Ισλαμαμπάντ μαζί με 40 μέλη του Τύπου, όταν το αεροσκάφος τους συνάντησε μια αρκετά ισχυρή καταιγίδα.

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης σε δύο διαφορετικά αεροδρόμια του Ισλαμαμπάντ, η έντονη κακοκαιρία υποχρέωσε τον πιλότο να επιστρέψει στη Λαχόρη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Κέιτ ήταν καλά στην υγεία τους μετά την διπλή αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης του αεροπλάνου της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο πενταήμερη επίσκεψη στο Πακιστάν, και σίγουρα η χθεσινή τους πτήση (που κανονικά έπρεπε να διαρκέσει 25 λεπτά αλλά τελικά κράτησε δύο ώρες) δεν θα συγκαταλέγεται στις πιο… ευχάριστες στιγμές του ταξιδιού τους.

Σύμφωνα με το Sky News επιβάτες του αεροσκάφους χαρακτήρισαν την πτήση «ρολερκόστερ» και αρκετά τρομακτική εμπειρία.

protothem.agr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ