Δείτε πώς λίγο κρασί μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

δείτε-πώς-λίγο-κρασί-μπορεί-να-σας-βοηθ-1438407

Τα νέα είναι πολύ καλά για όσους προτιμούν ένα καλό ποτήρι κρασί από την αερόβια άσκηση.

Πίνοντας δύο ποτήρια κρασί πριν πέσετε για ύπνο ίσως είναι το μαγικό χάπι που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σύμφωνα με δύο πρόσφατες έρευνες του Πανεπιστημίου της Washington και του Harvard.

Να γιατί: Από ό,τι φαίνεται υπάρχει μια πολυφενόλη που λέγεται ρεσβερατρόλη στο κόκκινο κρασί και η οποία μετατρέπει το «λευκό λίπος» σε «μπεζ λίπος», μια βερσιόν του λίπους που είναι πολύ πιο εύκολο να καεί. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Το ακόμα πιο τρελό που προέκυψε από την έρευνα του Harvard είναι πως στις 20 χιλιάδες γυναίκες που μελετήθηκαν τα τελευταία 13 χρόνια εκείνες που έπιναν 2 ποτήρια κρασί καθημερινά είχαν κατά 70% λιγότερες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαρες.

Για ποιο λόγο, όμως, πρέπει να πίνετε το κρασί σας το βράδυ; Μια άλλη έρευνα έδειξε πως η ρεσβερατρόλη βοηθάει και στην μείωση της όρεξης πράγμα που σημαίνει πως δύο ποτήρια κόκκινου κρασιού πριν τον ύπνο μπορεί να σας αποτρέψουν από το να καταφύγετε στο ψυγείο σας για ένα μεταμεσονύκτιο σνακ.

Αν δεν θέλετε, παρόλα αυτά, να το παρακάνετε με το κρασί δεν έχετε παρά να το αντικαταστήσετε με blueberries, strawberries και φυσικά σταφύλια.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook