Δείτε μέχρι πότε πρέπει να υποβληθεί το Δώρο Πάσχα

δείτε-μέχρι-πότε-πρέπει-να-υποβληθεί-τ-1064133

Οι εργοδότες που ακόμα δεν έχουν υποβάλλει το Δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους τους, έχουν περιθώριο μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου.

Στη συνέχεια λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον κορονοϊό και κατόπιν σχετικής διαδικασίας το κράτος θα καταθέσει στις επιχειρήσεις το μερίδιο που του αντιστοιχεί.

Το ΦΕΚ έχει ήδη δημοσιευτεί μαζί με τη σχετική υπουργική απόφαση περιλαμβάνοντας το νέο έντυπο που οφείλουν να υποβάλουν οι εργοδότες, μέσα το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, ώστε το κράτος να υποβάλλει την αναλογία του δώρου Πάσχα για τους εργαζομένους που οι συμβάσεις τους βρίσκονταν σε αναστολή.

Η υπουργική απόφαση προβλέπει ότι για να αντικαταβάλει το κράτος στους εργοδότες το επίδομα του Πάσχα όσων τέθηκαν σε αναστολή, οι εργοδότες θα πρέπει πρώτα να υποβάλουν στην Εργάνη, από 1/7/2020 έως 10/7/2020, το έντυπο «Υπεύθυνη Δήλωση Επιχειρήσεων – Εργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα έτους 2020».

Στο έντυπο θα πρέπει να δηλωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως: τα στοιχεία της επιχείρησης, τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ), τα στοιχεία των εργαζομένων τους, καθώς και το ποσό του επιδόματος εορτών Πάσχα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook