Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο

η-ομιλία-του-αλέξη-τσίπρα-στο-ηράκλειο-1252703

Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε κεντρική πολιτική εκδήλωση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει την Παρασκευή 16 Ιουλίου σε κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα Μικρού Κούλε μετά τις 8 το βράδυ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε στείλει μήνυμα προς τους πολίτες να εμβολιαστούν και προς την κυβέρνηση να ενώνει και όχι να διχάζει τους πολίτες.

Σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε την αγωνία του για την εξέλιξη της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων, τονίζοντας πως «απαιτούνται μέτρα που θα προλάβουν την επιδείνωση και την έκρηξη της πανδημίας και όχι να τρέχουμε πίσω από την έκρηξη κρουσμάτων με lockdown που θα είναι καταστροφικά μέσα στην τουριστική περίοδο».

Επίσης εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της οικονομίας και συγκεκριμένα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, εκτιμώντας ότι μετά την κρίση που βίωσε η χώρα «κάποιοι κλάδοι της οικονομίας θα είναι δύσκολο να ανακάμψουν, καθώς υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση από την πανδημία αλλά ταυτόχρονα έλλειμμα σχεδιασμού και πολιτικής βούλησης ώστε να στηριχθούν για να ανακάμψουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook