ΔΕΗ: Στείλτε λίστες να συνδέσουμε το ρεύμα 10/12/2013

δεη-στείλτε-λίστες-να-συνδέσουμε-το-ρε-96650

dei570Προχωράει η διαδικασία επανασύνδεσης του ρεύματος και «παγώματος» των διακοπών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού λίγο πριν την εορταστική περίοδο, όπως αποφασίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε σύσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ απέστειλε στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατάσταση στην οποία περιλαμβάνονται οι κατά τόπους εκπρόσωποι της και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, καθώς επίσης και οι κατά τόπους εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ.

Επιπλέον ζήτησε από τους προέδρους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της ΚΕΔΕ, κκ Ι. Σγουρό και Κ. Ασκούνη να στείλουν στοιχεία για τους εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών των Περιφερειών και των Δήμων και των καταστάσεων με όσους πολίτες είχαν ενταχθεί την 1η Νοεμβρίου 2013 στις Κοινωνικές και Προνοιακές Δομές των Περιφερειών και των Δήμων και στους οποίους είχε γίνει διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας τους, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεση τους.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ προκειμένου να μην σημειωθούν καθυστερήσεις, οι λίστες με τους πολίτες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τηλέφωνα επικοινωνίας, αριθμό παροχής ή αντίγραφο λογαριασμού ρεύματος.

Στην ίδια επιστολή η ΔΕΗ προτείνει οι Επιτροπές να συνεδριάζουν στα κατά τόπους Καταστήματα της άμεσα με την παραλαβή των σχετικών καταλόγων.

 

Πηγή : real

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook