ΔΕΔΔΗΕ: Στο σκοτάδι παραμένουν 4.000 νοικοκυριά – Τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα

δεδδηε-στο-σκοτάδι-παραμένουν-4-000-νοικο-1180469

Περίπου 4.000 νοικοκυριά της Αττικής, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, παραμένουν ακόμη στο σκοτάδι, τέσσερις ημέρες μετά τις βλάβες ηλεκτροδότησης που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με την βραδινή ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ τα συνεργεία συνεχίζουν την αποκατάσταση ζημιών στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική.

Στο σκοτάδι παραμένουν σπίτια σε:

Εκάλη

Διόνυσο

Αγ. Στέφανο

Κρυονέρι

Ανοιξη

Δροσιά

Κάλαμο

Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται το πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών, γεγονός που όπως δήλωσε δημοσίως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον ενόχλησε. Ο ΔΕΔΔΗΕ πάντως, μετά από προτροπή του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ότι αφαιρείται η Χρέωση Δικτύου Διανομής από τους λογαριασμούς Φεβρουαρίου, όσων επλήγησαν από τη «Μήδεια»

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 4.000 νοικοκυριών.

Στον μαραθώνιο αυτό αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Επανήλθε το ρεύμα σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Αφίδνες

Ο Δήμος Ωρωπού και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού ενημερώνουν πως μετά τις 18:30 την Πέμπτη (18/2) ρευματοδοτήθηκαν οι περισσότερες περιοχές της Ιπποκρατείου Πολιτείας και των Αφιδνών.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου Ωρωπού θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις αποκατάστασης όλο το βράδυ στις περιοχές που συνεχίζουν να έχουν προβλήματα.

Επίσης, συνεργεία του Δήμου Ωρωπού με ερπυστριοφόρα της Περιφέρειας Αττικής και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν σε δύσβατα σημεία της Δροσοπηγής που έχουν γίνει καταστροφές στις υποδομές ρεύματος. Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δήμο Ωρωπού συνεχίζονται.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook