Δέχεται απειλές για τη ζωή της η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

δέχεται-απειλές-για-τη-ζωή-της-η-24χρονη-1349724

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις και γύρω από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης γυναίκας σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται ακόμα και για τη ζωή της όπως αποκαλύπτει ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης στο MEGA, την στιγμή που ήδη ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές η πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

«Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της».

Για το θέμα παρενέβη και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την πλήρη και σε βάθος έρευνα της υπόθεσης.

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», λέει από τη μεριά του ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Απανωτές τραγωδίες

Η 24χρονη κοπέλα μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια έχει βιώσει έναν Γολγοθά καθώς έχασε από δίπλα της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

«Πέρα από το κτηνώδες της πράξεως που υπέστη αυτή η κοπέλα, προηγούμενα είχε να αντιμετωπίσει και διάφορα θέματα που είχαν συμβεί στην προσωπική της ζωή. Πριν από δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο ατύχημα, πριν από έναν χρόνο έχασε τον αρραβωνιαστικό της από παθολογικά αίτια, πριν από έξι μήνες έχασε τη μητέρα της από παθολογικά αίτια», λέει ο Γιάννης Ταχματζίδης, δήμαρχος Λαγκαδά.

«Κύμα» υποστήριξης

Τα όσο της συνέβησαν έρχονται σιγά-σιγά στην μνήμη της καθώς οι δράστες φέρονται να της είχαν ρίξει υπνωτικό χάπι στο ποτό της ενώ η συμπαράσταση του κόσμου από την στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση είναι μεγάλη.

«Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο».

Ο εργοδότης της κάνει λόγο για μία έμπιστη και σοβαρή κοπέλα που έχει ένα κρίσιμο πόστο στην επιχείρησή του.

«Ήταν ένα έμπιστο άτομο της εταιρίας, έχει μία θέση, δηλαδή είχε μία θέση και έχει μία θέση στην εταιρία, η οποία είναι πάρα πολύ έμπιστη, το να πηγαίνει στις τράπεζες επιταγές, να βλέπει υπηρεσίες και να πηγαίνει χαρτιά, έγγραφα».

Η 24χρονη, πέρα από την απώλεια των δικών της ανθρώπων, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την κτηνώδη συμπεριφορά που βίωσε και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη της, περιμένοντας από τις δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές να σταθούν στο ύψος τους.

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο

Η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Ειδικότερα, η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη.

Με μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

«Ξεφτίλες βιαστές στις φυλακές» – Σε εξέλιξη διαμαρτυρία

Διαμαρτυρίες βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση του βιασμού της 4χρονης. Φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες» και «ξεφτίλες βιαστές στις φυλακές» περίπου 30 άτομα συγκεντρωθήκαν έξω από το καφέ-μπαρ στη Θεσσαλονίκη, που ένας εκ των ιδιοκτητών φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι όπου βιάστηκε η 24χρονη.

«Φοβόμαστε να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε. Δεν ξέρουμε ποιος είναι δίπλα μας. Μια 24χρονη πρέπει να απολογηθεί επειδή πήγε σε ένα πάρτι. Ακόμη και να πήγε στο πάρτι για να συνευρεθεί με κάποιον δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να την ναρκώνει και μα την βιάζει», ανέφερε σε δηλώσεις της μια εκ των διαδηλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ίδιο θέμα πραγματοποιείται ταυτόχρονα και στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μετά από κάλεσμα της «Συνέλευσης Γυναικών 8 Μάρτη».

«Η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει. Στον δρόμο, στη δουλειά ποτέ καμία μόνη» φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook