Δε θα βάλουμε ποτέ μυαλό – “Πρωταθλητές” οι Κρητικοί στις παραβάσεις για μη χρήση κράνους

Στις πρώτες θέσεις τροχονομικών παραβάσεων φιγουράρει για μια ακόμη φορά η Κρήτη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ελέγχων στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας “Παράβαση της εβδομάδας”, που πραγματοποιήθηκαν από 13 έως 19 Ιανουαρίου σε όλη την επικράτεια, “δίνοντας προτεραιότητα” στην μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Στο πλαίσιο αυτό, από (874) συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά (6.797) οχήματα και βεβαιώθηκαν (1.101) σχετικές παραβάσεις.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), του Ηρακλείου (153), του Ρεθύμνου (98) και της Πρέβεζας (48).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

zarpanews.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ