David & Victoria Beckham | Γιορτάζουν 21 χρόνια γάμου και μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα

david-victoria-beckham-γιορτάζουν-21-χρόνια-γάμου-και-μο-1070176

Το ζευγάρι γιόρτασε την 21η επέτειό του και μοιράστηκε τρυφερές ευχές στο Instagram

Ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια γιορτάζει σήμερα 21 χρόνια γάμου και μοιράζεται τις σκέψεις του. Μιλάμε βέβαια για τον David Beckham και την Victoria Beckham που έχουν καταφέρει να έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ένα δυνατό brand γύρω από τα ονόματά τους. Παρά τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν κάθε λίγο καιρό, οι δυο τους φαίνεται να παραμένουν δεμένοι και αγαπημένοι.

Γνωρίστηκαν πολλά χρόνια πριν όταν η Victoria Beckham τραγουδούσε στις Spice Girls και ο David ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της Manchester United. Aπό τότε έχουν αλλάξει πολλά στις καριέρες τους, αλλά η αγάπη τους παραμένει αναλλοίωτη.

O David Beckham έγραψε: “Πριν από 23 χρόνια καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και έδειχνε τις Spice Girls στην τηλεόραση. Θυμάμαι να λέω πώς μου αρέσει η κοπέλα με την μαύρη στολή. Ποιος να το φανταζόταν ότι τόσα χρόνια μετά θα γιορτάζω 21 χρόνια γάμου και θα έχω τέσσερα όμορφα και καταπληκτικά παιδιά. Σε ευχαριστώ, Καλή επέτειο, Σ’αγαπώ Victoria Beckham.”

H Victoria Beckham μοιράστηκε επίσης κάποιες κοινές φωτογραφίες τους και μοιράστηκε τις δικές της ευχές.

“Καλή μας επέτειο David Beckham. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπα το “ΝΑΙ”. Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά και τόσο πολύ γέλιο. Σ’αγαπάω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ” έγραψε η Posh.

Tο power couple παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου 1999 στο κάστρο Luttrellstown της Ιρλανδίας. Η Victoria είχε κλέψει τις εντυπώσεις με στράπλες νυφικό Vera Wang και headpiece του σχεδιαστή Slim Barrett.

Πηγή: missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook