Δάσκαλος πολεμικών τεχνών καταδικάστηκε δύο φορές για σεξουαλική παρενόχληση 9χρονης και δεν μπήκε ποτέ φυλακή

δάσκαλος-πολεμικών-τεχνών-καταδικάσ-1380048

Παρενόχλησε δύο φορές σεξουαλικά την κόρη της στην «τρυφερή» ηλικία των 9 ετών και μετά από δύο καταδικαστικές αποφάσεις, με την τελευταία να είναι σήμερα, δεν έχει μπει ούτε μία ημέρα στην φυλακή. Τα όσα περιγράφει η Αντωνία Μαυρουδή στο protothema.gr για αυτά που έζησε το παιδί της από τον προπονητή της στο άθλημα του taekwondo, συγκλονίζουν και προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 4 ετών, για αποπλάνηση της ανήλικης μαθήτριάς του. Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό ενώ το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή για 3 έτη, υπό τους όρους ότι θα τον παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός και δεν θα προσεγγίζει την παθούσα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το 2013, όταν η ανήλικη κόρη της Αντωνίας Μαυρουδή ήταν τότε 9 ετών. Ο προπονητής είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12ετή κάθειρξη και αφέθηκε ελεύθερος (υπό όρους) ενόψει της δίκης στο Εφετείο. Ο 67χρονος (σήμερα) κρίθηκε ένοχος και στο Εφετείο, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει δύο ελαφρυντικά, του σύννομο βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Η σεξουαλική παρενόχληση στην 9χρονη

«Ο προπονητής είχε αναλάβει την κόρη μου από την ηλικία των 6 ετών και έλεγε ότι ήταν η πρωταθλήτριά του. Όταν το παιδί ήταν 8 ετών μας ζήτησε να της κάνει αφιλόκερδός ιδιαίτερα μαθήματα. Την πρώτη φορά, την έβαλε στα αποδυτήρια των γυναικών, την ζύγισε, την θώπευσε στο στήθος και την κοιλιά ενώ το παιδί το επόμενο Σάββατο δεν πήγε στο μάθημα. Την δεύτερη φορά, μετά από λίγο διάστημα και πάλι στο ιδιαίτερο μάθημα, την οδήγησε ξανά μόνη της στα αποδυτήρια των γυναικών, την έβαλε στα πόδια του και την φίλησε στο στόμα», περιγράφει στο protothema.gr η μητέρα του θύματος.

Μετά και το δεύτερο περιστατικό, όπως λέει η Αντωνία Μαυρουδή, η κόρη της είχε αλλάξει διάθεση και την έβλεπε συνέχεια σκεπτική. Τότε ανησύχησε και ρώτησε να μάθει τι συμβαίνει, με το 9χρονο παιδί να της αποκαλύπτει όσα βίωσε στα χέρια του προπονητή της και στη συνέχεια κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία.

Όσα υποστήριξε η 9χρονη, τότε, επιβεβαιώνονται από την σχετική έκθεση του πραγματογνώμονα ψυχιάτρου ανηλίκων αλλά και από την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τον δράστη σε 12 χρόνια κάθειρξη.

Σύμφωνα με την μητέρα, στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο σχετικές καταγγελίες θυμάτων για τον συγκεκριμένο προπονητή, με το ένα αδίκημα να έχει σήμερα παραγραφεί, καθώς το παιδί μίλησε χρόνια μετά, όταν ήταν πια ανήλικη, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, η μητέρα της παθούσας δεν έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία στις Αρχές λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων, ωστόσο κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο για την υπόθεση της 9χρονης.

Ο «εφιάλτης» της οικογένειας

Όλο αυτά τα χρόνια, η οικογένεια της 9χρονης δίνει αγώνα προκειμένου ο δράστης να οδηγηθεί στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έκανε στην ανήλικη. Ωστόσο, όπως τονίζει η μητέρα της, με τις διατάξεις που άλλαξαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου, επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο προπονητής δεν μπήκε ούτε για μία ημέρα στην φυλακή.

«Εννιά χρόνια δίνουμε αγώνα, έχουμε χαλάσει πάνω από 10.000 ευρώ σε δικαστικά έξοδα και ο δράστης είναι έξω και γελάει, ενώ καταδικάστηκε για κακούργημα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα και να μιλήσουν τα θύματα», τονίζει.

Η οικογένεια από το 2013 προσπαθεί να συνέλθει από όσα βίωσε το παιδί, με την 9χρονη να παρακολουθείτε για χρόνια από ψυχολόγο. Μάλιστα, μετά την καταγγελία που κατέθεσαν στην αστυνομία, ο δράστης μήνυσε τόσο την μητέρα όσο και άλλη μία γυναίκα που, σύμφωνα με την Αντωνία Μαυρουδή, ασελγούσε και σε εκείνη.

Λίγο καιρό αργότερα, ο προπονητής μετακόμισε δίπλα από το σπίτι της 9χρονης με αποτέλεσμα η ίδια, η δίδυμη αδελφή της και όλη η οικογένεια να έχουν τρομοκρατηθεί. «Από τότε είμαστε σε μια ιδιότυπη φυλακή. Εννιά χρόνια τώρα βγαίνουμε από το σπίτι μας με φόβο γιατί δεν ξέρουμε αν τον συναντήσουμε», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι ο δράστης πλησίαζε συνέχεια τα παιδιά σε κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να τρομοκρατούνται, με την οικογένεια να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Φόβος της μητέρας για σεξουαλική παρενόχληση και άλλων παιδιών

Ο 67χρονος σήμερα προπονητής, όπως υποστηρίζει η μητέρα του θύματος, συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια να διδάσκει σε παιδιά, με την ίδια να είναι πεπεισμένη, όπως λέει, ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλα παιδιά τα οποία δεν έχουν βρει το θάρρος να καταγγείλουν τα όσα έχουν βιώσει. Σύμφωνα με την Αντωνία Μαυρουδή, υπάρχουν πολλές ακόμα καταγγελίες εις βάρος του, χωρίς ωστόσο να έχουν φτάσει στην δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος υποστήριξε σήμερα στο δικαστήριο ότι οι πράξεις του παρεξηγήθηκαν από την παθούσα και πως δεν είχε πονηρό σκοπό.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook