Δανειολήπτρια έχασε την υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη λόγω… των αναρτήσεων που έκανε στο Facebook!

δανειολήπτρια-έχασε-την-υπαγωγή-στον-939715

Oι αναρτήσεις της στο Facebook από τα ταξίδια και την άνετη ζωή στο Λονδίνο «έκαψαν» τη δανειολήπτρια, η οποία έχασε την υπαγωγή της στον νόμο Κατσέλη, μόλις η τράπεζα αντιλήφθηκε την βελτιωμένη οικονομική της κατάσταση.

Ο δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος αναφέρει στην ΕΡΤ χαρακτηριστικά, ότι οι δανειολήπτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς πλέον οι τράπεζες παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram.

Το πρωτοφανές περιστατικό δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα lawspot.gr και η ιστορία της δανειολήπτριας ξεκινά το 2012, όταν εργαζόταν ως δακτυλογράφος σε εφημερίδα και λάμβανε για έναν χρόνο επίδομα ανεργίας.

Οι δικηγόροι της τράπεζας, από την οποία η δανειολήπτρια είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και πλέον έχει 76.000 ευρώ υπόλοιπο οφειλής, προσκόμισαν στο δικαστήριο φωτογραφίες από το προφίλ της που την έδειχναν να ζει μια άνετη ζωή με τον σύζυγό της στο Λονδίνο εδώ και μια τετραετία.

Το δικαστήριο μετά την κίνηση των δικηγόρων της τράπεζας αποφάνθηκε ότι η δανειολήπτρια θα βρεθεί εκτός της ρύθμισης καθώς: «Η αιτούσα προχώρησε σε «ανειλικρινή δήλωση σχετικά με την οικονομική της κατάστασης, καθώς αποσιώπησε δολίως τη βελτίωση του οικογενειακού της εισοδήματος»

ethnos.gr

One thought on “Δανειολήπτρια έχασε την υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη λόγω… των αναρτήσεων που έκανε στο Facebook!

  1. Παραστάθηκε ο υποφαινόμενος δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω της Τράπεζας, που κατέδειξε την ανειλικρινή δήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook