«Dancing χωρίς Ζέτα δε θα γινόταν ποτέ»

dancing-χωρίς-ζέτα-δε-θα-γινόταν-ποτέ-6505

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει, λέει ο λαός και κατά τον ίδιο τρόπο Dancing χωρίς Ζέτα δεν γίνεται!

Αυτό είπε ο Γιάννης Λάτσιος στη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, ο οποίος θα είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του show χορού.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε και επίσημα, φέτος η κριτική επιτροπή θα είναι πενταμελής, αφού εκτός από τον ίδιο, στη θέση του κριτή θα κάτσει επίσης ο Α. Κωστάλας, ο Φ. Ευαγγελινός, η Κ. Δανδουλάκη και η Γκ. Βελίκοβα.

Και φυσικά στην παρουσίαση του show θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην είναι η Ζέτα στην παρουσίαση. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι χωρίς τη Ζέτα Μακρυπούλια. Προφανώς κάποια στιγμή εμείς θα αλλάξουμε δουλειά ή θα φύγουμε από αυτή τη δουλειά και κάποιος άλλος θα την κάνει. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ποτέ μα ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι η Ζέτα Μακρυπούλια», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Λάτσιος.

Όσο για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου; Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι η διάσημη μαγείρισσα θα έχει δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε από την επόμενη χρονιά να υπάρχει εκπομπή μαγειρικής μετά τον Γιώργο Παπαδάκη όπως επίσης και εκπομπή αστρολογίας με την Λίτσα Πατέρα φυσικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook