Dance Days Chania: Αυτές είναι οι εκδηλώσεις του Σαββάτου

dance-days-chania-αυτές-είναι-οι-εκδηλώσεις-του-σαββ-716940

Μία ημέρα γεμάτη δράσεις διοργανώνεται από το Dance Days Chania. Οι Toula Limnaios & Ralf Ollertz και ο Δημήτρης Σιδερής πλαισιώνουν τη βραδιά του Σαββάτου με την παρουσίαση του δημιουργικού σεμιναρίου «Fascination and Violence: the horde» στις 20:00 και την «Lute Electric Solo Performance» στις 21:30. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην «ΌξωΝου» (ΟΝ) με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Toula Limnaios & Ralf Ollertz / Fascination and violence: the horde»

«Εστιάζουμε στη σωματική κίνηση, ως έκφραση και αντανάκλαση της εποχής, του χρόνου στον οποίο ζούμε, στο εδώ και στο τώρα…»

Δημιουργία, χορογραφία: Toula Limnaios

Μουσική: Ralf Ollertz

Ερμηνεία: Σάρα Γούργουρα, Βέρα Ζούκα, Άννα Καλογερά, Μαριάννα Καραβίδα, Εύα Κουτσουπάκη, Σουζάνα Μπαζιώτη, Μαρία Πασαδάκη, Δέσποινα Πάτσικα, Εμμανουέλα Πεχυνάκη, Χριστίνα Σκουτέλα, Βικτώρια Στρατάκη, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης, Ξένια Χατζηδάκη

Δημήτρης Σιδερής / Lute Electric Solo Perfomance 

Cretan/Greek roots music on electric experimental sound 

Ένα solo performance με ένα πρωτότυπο όργανο – το ηλεκτρικό λαούτο – που συνδυάζει τον παραδοσιακό με τον ηλεκτρικό ήχο. Στην ερμηνεία συνυπάρχουν μελωδίες από την δημοτική παράδοση, με τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού και την επεξεργασία του ήχου μέσω των pedal effects,δημιουργώντας ένα ηχητικό περιβάλλον – σημείο συνάντησης, παλαιών και νέων μουσικών αναφορών.

One thought on “Dance Days Chania: Αυτές είναι οι εκδηλώσεις του Σαββάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook