Δανάη Μπάρκα: Φωτογραφίζεται με την Ολυμπία Κρασαγάκη – «Είσαι σπουδαία»

δανάη-μπάρκα-φωτογραφίζεται-με-την-ολ-1494055

Με την Ολυμπία Κρασαγάκη φωτογραφήθηκε η Δανάη Μπάρκα και μάλιστα, φόρεσε κι εκείνη ένα μαντίλι στα μαλλιά της ως ένδειξη στήριξης στη φωτογράφο, που αποκάλυψε πριν λίγο καιρό τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η διεθνούς φήμης φωτογράφος έχει αποδείξει πως διαθέτει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, όπως και πολλή δύναμη και παρά την περιπέτεια με την υγεία της, δεν χάνει στιγμή το χαμόγελό της.

Άλλωστε όπως είχε αναφέρει, όταν αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δεν θα αφήσει την αρρώστια να της στερήσει τη θετική της ενέργεια. «Αποφασίζω με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε», είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Θέλοντας να μιλήσει για εκείνη, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε δύο κοινά τους στιγμιότυπα και στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρθηκε στην Ολυμπία Κρασαγάκη με μερικά πολύ όμορφα λόγια.

«Η Ολυμπία είναι μια σπουδαία φωτογράφος κι ένας σπουδαιότερος άνθρωπος. Σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά, άνετα και μόνο αυτοπεποίθηση. Είναι πάντα με το χαμόγελο. Ακόμα και τώρα που ζει μια περιπέτεια η ίδια είπε: «… Αποφασίζω, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και μ’ ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. «Life is fantastic» έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle»..». Εγώ θα πω Olympia is fantastic και θα την έχω πάντα παράδειγμα Ολυμπία, σε ευχαριστώ γι’ άλλη μια φορά για τις υπέροχες ώρες που περάσαμε μαζί. Είσαι σπουδαία», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook