Δαμιανάκης προς «Λαϊκή Συσπείρωση»: «Κακόγουστο αστείο» όσα μου καταλογίζονται

δαμιανάκης-προς-λαϊκή-συσπείρωση-1635208

Την δική του απάντηση για τις ευθύνες που του καταλογίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» για την κατάσταση στην ΔΕΥΑΧ, έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευτύχης Δαμιανάκης, σημειώνοντας ότι τα καταγγελόμενα είναι ένα «κακόγουστο αστείο».

Αναλυτικά σημείωσε:

«Σχετικά με την ανακοίνωση σας που δημοσιεύθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της 20ης-2-2023 με την οποία μου αποδίδετε ευθύνες για την κατάσταση στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ενεργώ με στόχο την ιδιωτικοποίησή της, σας αναφέρω ότι την εκλαμβάνω ως ένα κακόγουστο αστείο.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της 1ης-2-2023, τοποθετήθηκα αναλυτικά για το θέμα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ και δεν επιθυμώ να επανέλθω. Άλλωστε υπήρξαν μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν αυτολεξεί τα λεχθέντα από εμένα για το θέμα και σε κάθε περίπτωση έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της σχετικής συνεδρίασης.

Μου δίνετε όμως μια ξεχωριστή ευκαιρία με αυτά που γράφετε, να ενημερώσω τόσο εσάς όσο και τα μέλη του Δ.Σ. και κυρίως και πρωταρχικά τους συνδημότες μας, ότι ουδέποτε ζήτησα ή έλαβα στήριξη, ούτε από τη Νέα Δημοκρατία, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ότι αφορά το πρώην κραταιό ΠΑΣΟΚ, την παράταξη με την οποία εκλέχθηκα Βουλευτής, έλαβα μέρος στις σχετικές διαδικασίες αξιολόγησης των υποψηφίων συνδυασμών, ουδέποτε όμως έλαβα και από το κόμμα αυτό καμμία στήριξη. Ζώντες και τεθνεώτες, πολιτικοί τότε εκπρόσωποι του Νομού μας -και εξαιρώ απ´ αυτούς μόνον τον αδικοχαμένο, δολοφονηθέντα, φίλο και συνάδελφο μου Σήφη Βαλυράκη-, όχι μόνον δε στήριξαν τον συνδυασμό «ΧΑΝΙΑ-ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», αλλά έκαναν και ό,τι μπορούσαν για να αποδυναμώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του οποίου ήμουν επικεφαλής.

Δεν κακίζω κανέναν, κρίνω ότι με αδίκησαν, πλην όμως σεβάστηκα και σέβομαι τις όποιες επιλογές τους τότε.

Δύναμη μου ήταν πάντα η αποδοχή μου από τους Χανιώτες, που μου το έδειξαν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τιμώντας με με την ψήφο τους.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook