Δάκρυα χαράς, κεράσματα και χοροί στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Σημανδηράκη | Photos+Video

δάκρυα-χαράς-κεράσματα-και-χοροί-στο-ε-871279

Με συγκλονιστική προσέλευση κόσμου -που όμοια της είχαν καιρό να ξαναζήσουν τα Χανιά-, γιόρτασαν στο επιτελείο του Παναγιώτη Σημανδηράκη την εκλογική νίκη που τον ανακήρυξε νέο Δήμαρχο Χανίων και την παράταξή του κορμό της νέας δημοτικής αρχής.

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Για τα Χανιά» άρχισε να κατακλύζεται από κόσμο και ο επικεφαλής και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χανίων, δεχόταν τις ευχές και τα συγχαρητήρια με θερμούς εναγκαλισμούς. Στις δυνατές στιγμές της βραδιάς, τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης των δύο γονέων του κ. Σημανδηράκη που με τρυφερές αγκαλιές συνεχάρησαν το παιδί τους για την μεγάλη του επιτυχία και το νέο βήμα του.

Μετά τις επίσημες δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης της πόλης, ο κ. Σημανδηράκης κατέβηκε στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη που είχε κλείσει από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, όπου ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές την ώρα που ο νέος δήμαρχος τους ευχαριστούσε για την παρουσία τους:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Δάκρυα χαράς, κεράσματα και χοροί στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Σημανδηράκη | Photos+Video

  1. Μια χαρά. Ένα μήνα παρακολουθώ τη σελίδα του έχω κουραστεί να ακούω λεξούλες, ελπίδα, χαρά, ολοι μαζί. Είδα και τα ντιμπέιτ. Να μαζευόμαστε όλοι μαζί από σεπτέ΄μβρη να τον ανάβουμε να περνάμε χίπικα. Που είναι η προγραμματική αντζέντα, που είναι τα έργα, πού είναι το όραμα με αριθμούς;

    στο ρελαντί θα τρέχχει πάλι ο δήμος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook