Δαγκώνουν τα αδέσποτα σε περιοχές των Χανίων – «Έχουν εξαγριωθεί» λένε οι παθόντες | Photos

δαγκώνουν-τα-αδέσποτα-σε-περιοχές-των-762480

Εξαγριωμένα ζώα σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χανίων, αναφέρουν ολοένα και περισσότερες ξεχωριστές καταγγελίες πολιτών το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, πολίτες από διαφορετικές γειτονιές των Χανίων, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα ο περιορισμός των μετακινήσεων έχει προκαλέσει την εξαγρίωση των αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στην πόλη, όπου σε κάποιες περιπτώσεις προβαίνουν σε επιθέσεις κατά πολιτών.

Μια τέτοια περίπτωση εκδηλώθηκε και στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων το απόγευμα του Σαββάτου, όπου αγέλη 4-5 αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε σε διερχόμενο δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει τους δύο αναβάτες, δαγκώνοντας τους στα πόδια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, χρειάστηκε η συνδρομή ενός αυτοκινήτου για να ανακόψει την επίθεση των ζώων, ενώ όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες τα σκυλιά λόγω και της μειωμένης επαφής τους με ανθρώπους τον τελευταίο καιρό, έχουν γίνει λιγότερο κοινωνικά.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Δαγκώνουν τα αδέσποτα σε περιοχές των Χανίων – «Έχουν εξαγριωθεί» λένε οι παθόντες | Photos

  1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΕΙΣΒΟΛΛΕΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ,

  2. Στην εποχή που ζούμε είναι να μην πειράξεις σκύλο, μαύρο, γύφτο, λαθρομετανάστη, αδερφή και λοιπές μειονότητες. Ο κοσμάκης δεν πα να πεθαίνει, την κορεκτίλα να προσέχουμε.

  3. ρατσιστής αρσενικό (θηλυκό: ρατσίστρια)

    ο οπαδός του ρατσισμού, αυτός που διακηρύσσει ότι μία φυλή έχει κάποια εγγενή χαρακτηριστικά που την καθιστούν ανώτερη από τις άλλες
    αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον αυτών που δεν ανήκουν στην δική του, την υποτιθέμενη «ανώτερη» φυλή. Και γενικότερα αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον των ατόμων που ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook