Cretastrom: Από το 1966 κατασκευάζει στα Χανιά στρώματα, προϊόντα ύπνου και λευκά είδη

cretastrom-από-το-1966-κατασκευάζει-στα-χανιά-στρώ-1052624

Η αμιγώς Χανιώτικη επιχείρηση κατασκευής και εμπορίου στρωμάτων, προϊόντων ύπνου και λευκών ειδών CretaStrom δραστηριοποιείται από το 1966 στον απαιτητικό αυτό χώρο με απόλυτη επιτυχία.

Σημερινός ιδιοκτήτης ο κύριος Μάρκος Λαντζάκης, συνεχίζει επάξια την επιχείρηση που ξεκίνησε από τον παππού Μάρκο και βρίσκεται αισίως στα χέρια της 3ης γενιάς! «Έχοντας λοιπόν μια οικογενειακή επιχείρηση με πιστούς πελάτες που προχωράνε παράλληλα με εμάς από γενιά σε γενιά, υπάρχει ένα αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία να συνεχίσουμε αυτό για το οποίο μας εμπιστεύονται, εξελίσσοντας τα προϊόντα που κατασκευάζουμε και προσαρμόζοντάς τα στις ανάγκες της κάθε εποχής», αναφέρει ο ιδιοκτήτης!

Κατέχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία για περισσότερα από 50 χρόνια, η CretaStrom δημιουργεί προϊόντα ύπνου ξεχωριστά για τον κάθε άνθρωπο, με βάση τις ανάγκες και το σωματότυπό του, τα οποία ανταγωνίζονται σε ποιότητα κολοσσούς του εξωτερικού. Παρόλα αυτά, οι τιμές χονδρικής και λιανικής είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα και χωρίς “ενδιάμεσους”!

Επιπλέον, τα προϊόντα CretaStrom κατασκευάζονται 100% από Χανιώτες, ενώ στη φιλοσοφία του μάρκετινγκ “εξάγουν” εικόνες από μερικά από τα πιο ωραία μέρη των Χανίων και, με όλα τα ονόματα των προϊόντων τους “παρμένα” από την Κρητική Μυθολογία, να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην ανάδειξη του τόπου μας!

Διαθέτοντας αρκετές σειρές στρωμάτων, η CretaStrom καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες που έχει ο κάθε άνθρωπος στον ύπνο! «Προσαρμοζόμαστε και εξελισσόμαστε βάση αυτών, έχοντας τη δυνατότητα λόγω παραγωγής, να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε custom made προϊόν…», σημειώνει ο κύριος Λαντζάκης.

Μέσα στο φετινό καλοκαίρι θα είναι έτοιμο ν’ ανοίξει τις πόρτες του ένα καινούργιο κατάστημα – έκθεση στο κέντρο της πόλης στην οδό Αποκορώνου, ώστε το κοινό να έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την πλήρη και ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων CretaStrom και την ίδια την επιχείρηση!

Με την έναρξη της καινούργιας δεκαετίας έχει επίσης ξεκινήσει μια πρωτοποριακή παροχή για τους πελάτες της CretaStrom, δίνοντας τους την δυνατότητα ενός «7 nights free sleep test»! Για μια εβδομάδα δηλαδή, μεταφέρεται στον χώρο τους (με μεταφορικά έξοδα της επιχείρησης) ένα από τα 4 στρώματα/ποιότητες που προτείνουν και μετά από μια εβδομάδα αποφασίζουν αν τελικά είναι το στρώμα που τους ταιριάζει με απόλυτη σιγουριά!

**Τα μεταφορικά ισχύουν για απόσταση μέχρι 15χλμ

***Τα στρώματα αφορούν διαστάσεις 160Χ200

Διεύθυνση επιχείρησης: Ανώπολης 33, Χανια | T.: 2821097877 & 2821094514

Website: www.cretastrom.gr

Facebook page: cretastrom

Instagram: cretastrom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook