Cretan Daily Cruises: 25 χρόνια ταξίδια, στην εξωτική πλευρά της Κρήτης μας

cretan-daily-cruises-25-χρόνια-ταξίδια-στην-εξωτική-πλευ-1062674

Η «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ – CRETAN DAILY CRUISES» είναι μια πολυμετοχική ιδιοκτησία εκμετάλλευσης τουριστικών πλοίων, με Διαχειριστή τον κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο, η οποία επί 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στους εξωτικούς προορισμούς της Γραμβούσας και της λιμνοθάλασσας του Μπάλου απασχολώντας, κατά την χειμερινή περίοδο περίπου 30 άτομα και, κατά την καλοκαιρινή, περίπου 200!

«Όλα ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια, το καλοκαίρι του 1995, όταν πλοίο εταιρίας μας «άνοιξε», για πρώτη φορά οργανωμένα, την ημερήσια κρουαζιέρα από την Κίσαμο Χανίων, στο θρυλικό νησί των πειρατών την Γραμβούσα και στην εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Με πολύ δουλειά, μεράκι, ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον επιβάτη και το περιβάλλον, η κρουαζιέρα αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα την σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας κάθε χρόνο.

Στη συνέχεια, προσθέσαμε την πειρατική ημερήσια κρουαζιέρα στον κόλπο της Σούδας Χανίων (Αλμυρίδα-Μαράθι-Λουτράκι), ενώ αργότερα την ημερήσια κρουαζιέρα από την Ιεράπετρα Λασiθίου στο μαγευτικό νησί Χρυσή, καθώς και την ημερήσια κρουαζιέρα από τον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου στο εξωτικό Κουφονήσι«, μας λέει η υπεύθυνη marketing, κυρία Αριστέα Νικολακάκη και συνεχίζει…

«Σήμερα, πάνω από δύο δεκαετίες μετά το πρώτο μας ταξίδι, είμαστε περήφανοι για την εξέχουσα θέση που έχουμε κερδίσει στον χώρο της ημερήσιας κρουαζιέρας. Με εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστημένους επιβάτες στο ενεργητικό μας, συμβάλλουμε στην τουριστική προβολή του τόπου και της χώρας μας. Προσφέρουμε δεκάδες θέσεις εργασίας, ενισχύουμε την τοπική οικονομία, ενεργοποιούμαστε για τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ είμαστε χορηγοί σε δραστηριότητες κοινωνικές, πολιτισμικές και αθλητικές.»

Το ότι προσφέρει ημερήσιες εκδρομές, όπου συνδυάζεται το ενδιαφέρον, η ψυχαγωγία και το ασφαλές ταξίδι, με την απόλαυση της εξερεύνησης μοναδικών προορισμών εξωτικής ομορφιάς, είναι το δυνατό σημείο της Cretan Daily Cruises.

Όραμά της, να αποτελεί την κορυφαία επιλογή ημερήσιας κρουαζιέρας στην Κρήτη, παρέχοντας στους πελάτες της προστιθέμενη αξία, η οποία επιτυγχάνεται με την επιλογή παραδεισένιων προορισμών, με συνεχείς επενδύσεις στα πλοία της, με αναβάθμιση των υπηρεσιών της και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Διεύθυνση:  Ηρ. Πολυτεχνείου 226-Πύργος, Κίσαμος, Τηλέφωνο:  28220 22888

Facebook:  https://www.facebook.com/Cretan-Daily-Cruises-Balos-Lagoon-Gramvousa-Island-343823646555574/

Instagram:  https://www.instagram.com/explore/tags/cretandailycruises/

Website:  https://www.cretandailycruises.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook