Creta Farms: Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές

creta-farms-προσωρινή-προστασία-από-τους-πιστω-923621

Δεκτό έκανε την Τετάρτη το πρωτοδικείο Ρεθύμνου, το αίτημα για ένταξη της Creta Farms σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές.

Υπενθυμίζεται ότι η κρητική αλλαντοβιομηχανία, στο πλαίσιο της διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητάς της, κατέθεσε στο πρωτοδικείο Ρεθύμνου αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας σύμφωνα με το άρθρο 106 α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, καθώς και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Το εν λόγω αίτημα προσωρινής διαταγής υποβλήθηκε στις 25 Οκτωβρίου και συζητήθηκε χθες.

Το πρωτοδικείο Ρεθύμνου έκανε δεκτό το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής. Ειδικότερα η απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης, καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης και της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών, καθώς και της έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της.

Σημειώνεται ότι η Creta Farms κατέθεσε την ανωτέρω αίτηση, με σκοπό τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της και την αποφυγή μείωσης της αξίας της εταιρικής περιουσίας από επιθετικές συμπεριφορές, με τις οποίες η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποβλέποντας στην προστασία των συμφερόντων των μετόχων, πιστωτών, συνεργατών και επενδυτών της.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook