«Creta Divina» | Προβολή ντοκιμαντέρ στο Πνευματικό Κέντρο

creta-divina-προβολή-ντοκιμαντέρ-στο-πνευματ-184215

afisa copyΗ Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνει την παρουσίαση του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ CretaDivina (Θεϊκή Κρήτη) του Φώτη Κωνσταντινίδη.

Πρόκειται ένα οπτικοακουστικό εγχείρημα με πρωταγωνιστή τον Άγγλο ηθοποιό RobertPowell που στόχο έχει να φέρει μέρος του τεράστιου πολιτισμικού και φυσικού πλούτου της Κρήτης στο προσκήνιο της παγκόσμιας ενημέρωσης. Της Κρήτης, που αποτελεί το λίκνο του Ευρωπαϊκού και γενικότερα του Δυτικού πολιτισμού.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα παρουσιάσει η φιλόλογος Βίκυ Κόλλια ενώ θα μιλήσει ο Φώτης Κωνσταντινίδης με θέμα «Πτυχές του κρητικού πολιτισμού».

Θα ακολουθήσει ημίωρη προβολή του υλικού των μέχρι στιγμής γυρισμάτων, στα οποία έχουν συμμετάσχει η Δρ. Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Δρ Έφη Σαπουνά – Σακελλαράκη Επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων και ο  καθηγητής Νίκος Σταμπολίδης, Διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Τα υπόλοιπα γυρίσματα προγραμματίζονται για τον Απρίλιο του 2015 με τον RobertPowell

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook