Cityzen: Πάρκινγκ εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία στο Αεροδρόμιο Χανίων

cityzen-πάρκινγκ-εύκολα-και-γρήγορα-χωρίς-τα-801423

Η Cityzen καινοτομεί με νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και μετατρέπει το Parking στο Αεροδρόμιο των Χανίων σε ευχάριστη εμπειρία.

H Cityzen Parking & Services είναι κάτι παραπάνω από μία απλή εταιρεία πάρκινγκ.

Με κεντρικό ενδιαφέρον την ικανοποίηση του πελάτη, μετατρέπει την αγχώδη και χρονοβόρα διαδικασία του parking σε κάτι εύκολο, απλό και γρήγορο. Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καθένα μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις σύγχρονες υπηρεσίες στάθμευσης καθώς και την πολυτέλεια να τον ενδιαφέρει μόνο ο τελικός προορισμός.

Έπειτα από τη λειτουργία ενός μεγάλου δικτύου σταθμών στην Αττική, τον Αύγουστο του 2018 η  Cityzen Parking & Services έφτασε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον επίσημο χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου των Χανίων. Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως ο χώρος στάθμευσης είναι μέσα στο αεροδρόμιο, 30 μέτρα απέναντι από το κεντρικό κτίριο, μόλις ένα λεπτό με τα πόδια. Έτσι, η άνεση ξεκινά πριν από την πτήση. Ο χρόνος άλλωστε είναι χρήμα.

Κερδίζεις όμως διπλά, κερδίζεις κυριολεκτικά, αφού με τις νέες καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει μπορείς να κλείσεις τη θέση σου είτε μέσω του υπολογιστή σου είτε κατεβάζοντας το Cityzen app στο κινητό σου, εξασφαλίζοντας θέση στάθμευσης σε ακόμη χαμηλότερες τιμές και κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο χρόνο. Η αναμονή στο ταμείο και η πληρωμή με μετρητά είναι πλέον παρελθόν. Η είσοδος και έξοδος από το Cityzen parking γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!Για την επόμενη πτήση σου με αναχώρηση από τα Χανιά, επισκέψου το cityzenparking.com και κατέβασε το Cityzen Parking app για να προαγοράσεις τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σου σε οικονομική τιμή απλά και γρήγορα, μόνο με μερικά clicks.

Κατέβασε ΕΔΩ την εφαρμογή: για Androidγια IOs

Τα πρώτα 20’ στάθμευσης είναι δωρεάν!

Ωράριο Λειτουργίας: 24×7

Διαθέσιμες Θέσεις: 240

Παροχές: θέσεις ΑμεΑ, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Μέγιστο ύψος: 2,5 μ.

Βρείτε μας σε Facebook:Cityzen Parking & Services και InstagramCityzen Parking & Services

4 thoughts on “Cityzen: Πάρκινγκ εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία στο Αεροδρόμιο Χανίων

  1. Το αεροδρομιο χρειαζεται 24ωρη λεωφορειακη σύνδεση από το κέντρο της πολης……Οι τοπικοί παραγοντες κ ιδιαίτερα η FRAPORT πρέπει να το δει σοβαρα ως ζήτημα….κάθε σοβαρο αεροδρομιο έχει 24ωρη λεωφορειακη σύνδεση!!!!!!!!!

  2. Αν θα βάλουν λεωφορείο τι θα κάνει το πάρκινγκ που βλέπω ότι είναι και «τσάμπα»? Πως θα μας απομυζησουν οι Γερμανοί της Fraport με τους φίλους τους citizen?

  3. Θέλει πιεση….κάθε σοβαρο αεροδρομιο έχει 24ωρη λεωφορειακη σύνδεση….ας το δουν οι τοπικοι παραγοντες κ ιδιαίτερα η FRAPORT!!!!!!!!!!

  4. Κάθε σοβαρο αεροδρομιο έχει 24ωρη λεωφορειακη σύνδεση…..ας το σκεφτει η FRAPORT που έχει φερει την αναπτυξη στο αεροδρόμιο Χανιων!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook