Χτυπήθηκε με αλτήρα στο γυμναστήριο και δίνει μάχη για τη ζωή του

χτυπήθηκε-με-αλτήρα-στο-γυμναστήριο-κ-1568181

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας Αυστραλός, ο οποίος τραυματίστηκε από αλτήρα στο γυμναστήριο.

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας ασκούμενος σε γυμναστήριο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν χτυπήθηκε από αλτήρα, με αποτέλεσμα να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Το ασθενοφόρο έλαβε μια κλήση από το γυμναστήριο καθώς ένας άνδρας ηλικίας 35-35 ετών είχε τραυματιστεί σοβαρά. «Όταν η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Κουίνσλαντ έστειλε ένα ασθενοφόρο στο σημείο, τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά. Έτσι στείλαμε δύο πληρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ασθενοφόρου εντατικής θεραπείας», είπε ο επικεφαλής των διασωστών.

«Είναι άγνωστο πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα, αλλά φαίνεται να χτυπήθηκε από αλτήρα που του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος», συνέχισε ο διασώστης, λέγοντας ότι οι άλλοι ασκούμενοι του γυμναστηρίου προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Του έκαναν ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) πριν φτάσουμε στο γυμναστήριο», πρόσθεσε για να συμπληρώσει ότι μετά ανέλαβαν οι διασώστες καθώς η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο το οποίο λειτουργεί 24 ώρες δεν είχε κάποιον από το προσωπικό του την στιγμή του συμβάντος. Η βοήθεια των άλλων ασκούμενων που ενήργησαν γρήγορα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο ήταν καθοριστική.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook