Χτύπησε γυναίκα αστυνομικό μέσα στην Ασφάλεια

χτύπησε-γυναίκα-αστυνομικό-μέσα-στην-992106

Να φανεί τυπικός προσπάθησε ένας 34χρονος αλλοδαπός, που πήγε να δώσει το παρών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών όπως όριζε διάταξη του Πρωτοδικείου Αθηνών, αλλά όταν ενημερώθηκε ότι θα συλληφθεί για άλλη υπόθεση έγινε… ταύρος!

Μια γυναίκα αστυνομικός του γνωστοποίησε ότι, εκτός από την υπόθεση για την οποία έδινε παρών, εκκρεμούσε σε βάρος του και άλλη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για διακίνηση ναρκωτικών και έπρεπε να συλληφθεί για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών που του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Τότε, ο αλλοδαπός έγινε έξω φρενών, επιτέθηκε στην ένστολη και τη χτύπησε τραυματίζοντάς την στον ώμο, ενώ αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια για να μην συλληφθεί! Όμως καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για αντίσταση, πρόκληση σωματικής βλάβης και απόπειρα απόδρασης, όρισε δικάσιμο και διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για να εκτίσει την ποινή του.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook